Dodaj do ulubionych

Baby bum bum

31.12.11, 13:19
W styczniu rusza w Filharmonii Łódzkiej kolejna część cyklu warsztatów dla dzieci z serii Baby Bum Bum. My wybieramy się 14 stycznia do grupy dla najmłodszych. Czy ktoś z was już może kiedyś był? Jak wyglądają takie zajęcia?
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: Baby bum bum 31.12.11, 18:29
      Warsztaty dla niemowląt?
      • lilalulu Re: Baby bum bum 31.12.11, 22:29
        tak, tak...wiem jak to brzmi smile
        tu jest link
        www.dzieciwlodzi.pl/index.php/zajcia-dodatkowe/zajcia-muzyczne/432-baby-bum-bum
        • zona_mi Re: Baby bum bum 31.12.11, 23:46
          > tak, tak...wiem jak to brzmi

No... smile

Rzeczywiście rodzice są najbardziej zaangażowani w aktywne zajmowanie się dzieckiem (czytaj: prowadzanie ich po przybytkach rozwojowych) do pięciu lat. Potem jak nożem uciął.
          U nas w jednej z bibliotek są zajęcia dla niemowląt - muszę kiedyś pójść zobaczyć, co oni tam z nimi robią? smile
          • anna_mrozi Re: Baby bum bum 09.01.12, 14:13
            zono_mi to Ty łódzka?
    • monia-1976 Re: Baby bum bum 03.01.12, 15:29
      Ja byłam na takich zajęcia jakoś w zeszłym roku. Szału nie było. Trochę muzyki i zabawy, ale dla dzieci to już była atrakcja. Poszłam raz i więcej już nie.
      pozdrawiam
    • mgzocha Re: Baby bum bum 04.01.12, 10:33
      Pierwszy raz byłam jak były organizowane warsztaty gordonowskie, prowadzone były przez teatr z Madrytu córeczka miała wtedy jakoś 6 miesięcy - bardzo się podobało i jej i nam. Drugi raz byliśmy już na zajęciach prowadzonych przez panie z Filharmonii , hanka miała 2 lata i było średnio tzn Hance sie podobało - bo muzyka i inne dzieci, płakała jak miała wyjść ale obiektywnie oceniając to bez szału
    • akolad Re: Baby bum bum 19.02.12, 16:15
      Nie polecam tych zajęc.Można oczywiście raz pójśc i się przekonac. Ja tak zrobiłam raz i wystarczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka