lilalulu 31.12.11, 13:19 W styczniu rusza w Filharmonii Łódzkiej kolejna część cyklu warsztatów dla dzieci z serii Baby Bum Bum. My wybieramy się 14 stycznia do grupy dla najmłodszych. Czy ktoś z was już może kiedyś był? Jak wyglądają takie zajęcia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilalulu Re: Baby bum bum 31.12.11, 22:29 tak, tak...wiem jak to brzmi tu jest link www.dzieciwlodzi.pl/index.php/zajcia-dodatkowe/zajcia-muzyczne/432-baby-bum-bum Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Baby bum bum 31.12.11, 23:46 > tak, tak...wiem jak to brzmi No... Rzeczywiście rodzice są najbardziej zaangażowani w aktywne zajmowanie się dzieckiem (czytaj: prowadzanie ich po przybytkach rozwojowych) do pięciu lat. Potem jak nożem uciął. U nas w jednej z bibliotek są zajęcia dla niemowląt - muszę kiedyś pójść zobaczyć, co oni tam z nimi robią? Odpowiedz Link Zgłoś
monia-1976 Re: Baby bum bum 03.01.12, 15:29 Ja byłam na takich zajęcia jakoś w zeszłym roku. Szału nie było. Trochę muzyki i zabawy, ale dla dzieci to już była atrakcja. Poszłam raz i więcej już nie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mgzocha Re: Baby bum bum 04.01.12, 10:33 Pierwszy raz byłam jak były organizowane warsztaty gordonowskie, prowadzone były przez teatr z Madrytu córeczka miała wtedy jakoś 6 miesięcy - bardzo się podobało i jej i nam. Drugi raz byliśmy już na zajęciach prowadzonych przez panie z Filharmonii , hanka miała 2 lata i było średnio tzn Hance sie podobało - bo muzyka i inne dzieci, płakała jak miała wyjść ale obiektywnie oceniając to bez szału Odpowiedz Link Zgłoś
akolad Re: Baby bum bum 19.02.12, 16:15 Nie polecam tych zajęc.Można oczywiście raz pójśc i się przekonac. Ja tak zrobiłam raz i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś