22.01.12, 20:17
Pytanie do osób wymieniających okna. Jesteście zadowoleni? Jaką firmę polecacie, a jakiej nie.Będę wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • parb Re: okna 25.01.12, 13:48
      Wymieniałam dwa lata temu na Okna Petecki - jestem bardzo zadowolona - okna cichutko się otwierają i zamykają, z mikroszczeliną. Zamawiałam w salonie firmowym na ul. Rudzkiej - szybka realizacja zamówienia i montaż.
      W dwóch pomieszczeniach mam okna Jezierski -montowane rok wcześniej - stanowczo gorszy (głośny i wymagający trochę siły) mechanizm otwierania/zamykania - ale za to mają blokadę i okna uchylne się nie zatrzaskują podczas przeciągów.
      Generalnie polecam firma Petecki.
    • malibali Re: okna 26.01.12, 20:43
      odradzam ABATEX. Nie wiem, czy przyjmują zlecenia, ale są niewypłacalni i nie realizują zamówień.
    • goskam223wp.pl Re: okna 11.03.12, 08:04
      Uczciwie polecam okna Cyrulski mała firma ale od kilku ładnych lat na rynku.Mnie zakładali sześć lat temu a do dziś dnia sprawują się idealnie,polecani zakładali też u kilku znajomych czy rodziny wszędzie sto procent zadowolenia.
    • peotecki Re: okna 19.04.12, 10:03
      odradzam firmę PETECKI szyby pękają od słońca, a oni nie uznają reklamacji, z powodu np.rolet.
      • peotecki Re: okna 19.04.12, 10:05
        odpowiedź PETECKIego na moją reklamację umieściłem na www.taniusia.republika.pl
    • 1patrycja4 Re: okna 15.01.14, 10:49
      Ja mam w domu okna firmy Internorm.Przezentują się nowocześnie w domu jest jasno i przytulnie.Ta firma produkuje okna i drzwi do domów pasywnych.Szczególny nacisk kładął na szczelnośc tych okien.Mają do wyboru drewniano-aluminiowe,PCV-aluminiowe i PCV.Ładne wykonanie trzy-czteroszybowe.Ja uważam ze było warto w nie zainwstować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka