ullenstwo 04.09.12, 08:51 Cześć dziewczyny, szukam sprawdzonego dobrego żłobka dla mojej prawie 2 letniej córki. Koniecznie z małą ilością dzieci, najlepiej w okolicach Teofilowa bądź w Śródmieściu. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
argentea Re: Prywatny żłobek w Łodzi 04.09.12, 10:58 Mogę polecić ale na Polesiu. Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Prywatny żłobek w Łodzi 06.09.12, 11:40 Motylek, ul. Trójskok 9 (za Bratysławską) www.klubmotylek.com.pl Dwoje moich dzieci tam chodziło i wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
parb Re: Prywatny żłobek w Łodzi 06.09.12, 13:23 Mogę polecić żłobek na Bałutach. Mój synek od kilku miesięcy spędza pięć dni w tygodniu w Pluszowym Kąciku na Julianowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
xdagmarax Re: Prywatny żłobek w Łodzi 19.09.12, 10:42 PARAB i jak zadowolona jestes? Mój synek od wczoraj zaczął chodzić tam. Panie są przemiłe, słuchają moich próśb więc narazie jestem spokojna, ale mały troszkę płacze a jak Twój synek? Odpowiedz Link Zgłoś
e-maluch Re: Prywatny żłobek w Łodzi 08.11.12, 19:26 Witamy! Zapraszamy do pierwszego w Łodzi żłobka z możliwością podglądu postępów dziecka za pośrednictwem kamer. W każdym momencie możecie Państwo zalogować się na stronę używając specjalnego hasła i obserwować życie placówki! Oferujemy: - Specjalistyczną kadrę, każda z opiekunek ma kierunkowe wyższe wykształcenie. - Możliwość zajęć fizjoterapeutycznych również z rodzicami. - Indywidualne podejście do każdego dziecka - Odpowiednia ilość personelu. - Nie wprowadzamy sztucznego podziału metrykalnego, dzieci bawią się i pracują w grupach w zależności od swoich predyspozycji. Dzień otwarty 19.11.12 w godzinach 14:00-18:00 Ul. Prądzyńskiego 6 www.emaluch.eu 669557485 Zapraszamy !!! E-Maluch Odpowiedz Link Zgłoś
gosia5981 Re: Prywatny żłobek w Łodzi 06.09.12, 13:49 Polecam Klub Kreatywnego Malucha na Franciszkańskiej przy Inflanckiej. Bardzo kameralnie, tylko 7 dzieci, miła atmosfera, ale trzeba zadzwonić i zapytać czy jest jeszcze wolne miejsce. Szukaj go na Facebooku. Odpowiedz Link Zgłoś
sabciasal Re: Prywatny żłobek w Łodzi 06.09.12, 14:15 na Jaracza 68 przy przedszkolu Montessori. Z tego co widać przez okno, dzieci są chyba szczęśliwe Odpowiedz Link Zgłoś
zlobeklodz Re: Prywatny żłobek w Łodzi 12.10.12, 15:05 Zapraszamy do naszego Żłobka o profilu Prozdrowotnym Uśmiech Malucha ul. Włościańska 13 ( Julianów) Odpowiedz Link Zgłoś
jeneferr Re: Prywatny żłobek w Łodzi 23.02.13, 22:29 Witam Na Franciszkańskiej jest bardzo rodzinny i kameralny Klub Kreatywnego Malucha. Wiele zajęć, kreatywnie i bardzo rodzinnie. Maluch szcześliwy uwielbia ciocie. Polecam gorąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joann.a1234 Re: Prywatny żłobek w Łodzi 27.02.13, 17:33 Witam wszystkie Łódzkie Mamy! Ja bardzo serdecznie polecam Klub Maluszka na ulicy Fiołkowej. Są tam świetne warunki dla rozwoju maluszka oraz profesjonalna opieka. Duża sala oraz ogród Dużym plusem jest to, że posiłki przygotowywane są na miejscu Maluchy wychodza uśmiechnięte oraz z pełnymi brzuszkami warto odwiedzić stronę internetową po więcej szczegółów i kontakt Odpowiedz Link Zgłoś