yulija 11.08.11, 18:57 Dwie kreski... mam 37 w zasadzie prawie 38 lat... dwóch synów 16,5 i 11.... Cholernie się boję, bo kilka poronień za mną Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
squire1983 Re: PRED CHWILĄ zrobiłam test... 11.08.11, 21:41 nie bój się... znajdź dobrego lekarza, który poprowadzi Ci tą ciążę - pewnie na jakichś lekach ze względu na wcześniejsze poronienia... no i ze względu na wiek też będziesz musiała być pod jego czujnym okiem, a ciąża będzie traktowana jako wysokiego ryzyka ale przecież to jeszcze nie tragedia w każdym razie - nie martw się kobitko na zapas, będzie dobrze! Odpowiedz Link
yulija Re: PRED CHWILÄ? zrobiĹ?am test... 12.08.11, 08:28 szperam po internecie i szukam wszystkiego o ciÄ?Ĺźach ... mimo, Ĺźe mam dwoje dzieci jakbym nagle wszystko zapomniaĹ?a. .. . Odpowiedz Link
asikm77 Re: PRED CHWILÄ? zrobiĹ?am test... 13.08.11, 17:19 Po pierwsze pozytywne myślenie a po drugie tak jak napisała kolezanka znajdź sobie dobrego lekarza. ja tez jestem po poronieniach i jeśli jesteś z W-wy to mogę Ci polecić dobrego gin. Odpowiedz Link
yulija Re: PRED CHWILÄ? zrobiĹ?am test... 14.08.11, 07:46 Niestety nie jestem z Warszawy i wolałabym ze względu na sytuację finansową korzystać z NFZ Wszystko to mnie przerasta nieco Odpowiedz Link
aszka80 Re: PRED CHWILĄ zrobiłam test... 14.08.11, 18:46 Życzę spokojnej ciąży...dużo spokoju, wiary i dobrego lekarza... Trzymaj się... Odpowiedz Link
lulek60 Re: PRED CHWILĄ zrobiłam test... 16.08.11, 23:13 Witaj;Glowa do góry i pozytywne myślenie ja zaszłam w ciaze w wieku 38 lat mając 18 letniego syna i 15 letnią córke urodziłam synka w 37 tygodniu ciąży i w tej chwili ma ponad 2 latka jest oczkiem wszystkich w domu)Nie martw sie na zapas ;Napewno jest ryzyko ja sie tez bardzo bałam ale kiedy poczułam pierwsze ruchy dziecka to serce sie uradowałoZycze duzo spokoju,wiary napewno bedzie dobrze) Odpowiedz Link
kasiap-pl Re: PRED CHWILĄ zrobiłam test... 23.11.11, 12:30 ja też mam 37 lat 17 letnią córkę i 10 latkę i też sie boję , w lipcu tego roku poroniłam a teraz znów jestem w ciąży Odpowiedz Link
dibson28 Re: PRED CHWILĄ zrobiłam test... 23.11.11, 21:06 przede wszystkim Gratuluję! znajdź sensownego lekarza,który poprowadzi Twoją ciążę. Niestety strach zawsze zostaje,ale trzeba wierzyć,że się uda Odpowiedz Link
bei Re: PRED CHWILĄ zrobiłam test... 18.01.12, 22:40 Gratulacje! Moja trzecia ciąża (41 lat) była najmniej naszpikowana patologią Medycyna coraz lepiej radzi sobie z diagnozowaniem i z pomaganiem . Lekarze są jeszcze bardziej życzliwi niz lata temu. My- cięzarne mamy coraz większą wiedzę i unikamy tego, co nam szkodzi. Więc głowa do gory- wybierz lekarza, i stan się koneserką chwil To kolejny piękny etap w Waszym życiu. Całym sercem trzymam kciuki za Twoją bezproblemową ciążę Odpowiedz Link