magan5 09.08.04, 23:59 Czy są jakieś mamy z Łęczycy??? czasami nudno samej sie spaceruje ...a poza tym moje koleżanki albo dzieci nie maja albo ich pociech sa starsze a ich mamusie pozjadały wszystkie rozumki..pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdka19 Re: Łęczyca!!! 24.08.04, 07:27 czesc, ja jestem z Łeczycy moj nr gg 2447699 albo mail mple@wp.pl odpowiedz w miare szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
kama90 Re: Łęczyca!!! 24.08.04, 10:41 Hej Łęczycanki.Witajcie.To jesteśmy tu trzy. Ja co prawda obecnie nie mieszkam w Łęczycy.Le to moje rodzinne miasto. I założę się,że się znamy chocby z widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
magan5 Re: Łęczyca!!! 25.08.04, 18:44 No w Łęczycy to trudno sie nie znać...ja konczyłam nasz ogólniak 7 lat temu a po studiach oczywiscie wróciłam do Łęczycy bo jednak tu jest moje miejsce na ziemi...pozdrawiam was dziewczyny i kiedy spotykamy sie na spacerze???ile lat mają wasze maluchy bo mój Jędrek skończył 4 miesiace.. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: Łęczyca!!! 26.08.04, 07:59 ja wogole to pochodze z kutna ale w łęczycy mieszkam drugi rok, przeprowadziłamsie tu po wyjsciu za mąż.Moja Natalka ma 1,6 mcy.Mieszkam na Blewederskiej, to jest ten blok obok biedronki a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
magan5 Re: Łęczyca!!! 26.08.04, 08:06 A my mieszkamy w nowym budynku TBS (taki duży zielony blok na Kaliskiej)...penie się z widzenia znamy bo przecież wszystkie panie z wózkami sie znają...mam propozyjce piszmy sobie na mail..magan26@o2.pl tak chyba wygodnie??wybierasz sie na turniej rycerski???pozdrawiam Magda&marcin&Jędruś Odpowiedz Link Zgłoś
kama90 Re: Łęczyca!!! 26.08.04, 08:49 Ja mieszkałam tez na tym samym osiedlu co Ty.W bloku na przeciw przedszkola, w szczycie jest kiosk. Piszcie na adres gazetowy. Chetnie Was poznam.Bywam w Łęczycy każdego dnia, pracuje tutaj a moja córeczka ma 9 m. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magan5 Re: Łęczyca!!! 26.08.04, 12:09 szczerze powiem ze juz traciłam nadzieję ze sie ktoś odezwie a tu taka niespodzianka...to co??? umawiamy sie na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
magan5 Re: Łęczyca!!! 02.09.04, 14:48 Cześć co tam u was słychac? ja wróciłam dziś do pracy i nawet nie wiedziałam ze mi totak na smopoczucie dobrze wpłynie..pomijam ze moi panowie zrobili mi prezent i przyszli po mnie do pracy..natomiast Jędrek tak sie stęsknił ze całą drogę na spacerze mamusia z tatusiem musieli go nieść...pół Łęczycy sie za nami oglądało bo wyglądalismy dziwnie dosć..Roześmiany Jdrek na ręcach u taty a za nimi mamusia z wózkiem wypchanym zakupami ( głównie dwie wielkie paki papieru toaletowego plus prezent dla małego od pani ze sklepu w postaci piłki dmuchanej)...pozdrawiam was mocno no i co z tym spotkaniem???? Odpowiedz Link Zgłoś