Dodaj do ulubionych

lekarz z madurowicza

24.07.06, 12:05
w związku z tym że spodziewam się drugiego dzidziusia poszukuję dobrego
lekarza lub lekarki z madurowicza najlepiej żeby przyjmował prywatnie i miał
w gabinecie usg jak ktoś móglby pomóc będę wdzięczna i jeśli jeszcze ktoś ma
chęć to może podpowiecie czy madurowicz to dobry pomysł bo do szterlinga i
czmp mam uraz z gory dzięki
Obserwuj wątek
    • mw115 Re: lekarz z madurowicza 24.07.06, 21:11
      Polecam panią doktor Baś- Budecką przyjmuje na Wigury ma usg w gabinecie. Mi
      polecało ją wiele osób i też zdecydowałam się z drugim dzidziusiem chodzić do niej.
      • poranna_zorza Re: lekarz z madurowicza 25.07.06, 07:25
        dzięki bardzo
        • anna_mrozi Re: lekarz z madurowicza 25.07.06, 09:58
          Jeśli jeszcze nie zdecydowałaś - a szukasz lekarki "opiekuńczej" - je jestem
          zadowolona z dr Małgorzaty Perenc smile więcej znajdziesz na forum (było kilka
          wątków); przyjmuje na Zielonej W Centrum Ginekologii, jest specjalsitką od USG;
          Najlepsze życzenia dla Was smile
      • aure11 Re: lekarz z madurowicza 28.07.06, 22:12
        Jesli chodzi o Bas-Budecka to rzeczywiscie jest przeurocza ale tylko dla swoich
        prywatnych pacjentek. W Madurowiczu lezalam 3 razy, z moich osobistych
        doswiadczen i opowiesci innych dziewczyn moge stwierdzic ze dla "normalnych"
        pacjentek jest oschla i nieprzyjemna. Widac ze prace tam traktuje jak zlo
        konieczne. Nie polecam.
    • 275mona Re: lekarz z madurowicza 25.07.06, 20:16
      Rodziłam w Madurowiczu w styczniu i również polecam Małgorzate Perenc super
      lekarka była akurat na dyżurze kiedy rodziłam i chociaż nie prowadziła mojej
      ciąży była bezinteresownie bardzo w porządku.Ciąze prowadziła mi dr
      Gruszczyńska z Madurowicza przyjmuje na Piotrkowskiej ma usg i jest stosunkowo
      niedroga.Zycze powodzenia.
    • kuleczka28 Re: lekarz z madurowicza 26.07.06, 16:35
      Hello! Tam gdzie dr Baś-Budecka, czyli na Wigury, przyjmuje dr Wojciech
      Kazimierak, pracuje na OCP w Madurowiczu, bardzo sympatyczny, polecam. Jeżeli
      posiadasz więcej gotówki i chcesz ja wydać na wizytę u Pani profesor, to
      polecam szefową OCP dr Urszulę Koprek-Kowalską, ma gabinet na Żeromskiego.
      Szczegóły mogę udzielić na priva.
      • poranna_zorza Re: lekarz z madurowicza 26.07.06, 17:43
        kuleczka dzięki a czy ktoś z porodówki??
        • kuleczka28 Re: lekarz z madurowicza 27.07.06, 17:07
          Aha, przypomniało mi się że super jest dr Wiliński i właściwie nie ma osoby
          która by źle o nim powiedziała, ma dyżury na porodówce, moje koleżanki z nim
          rodziły i są super zadowolone...ale nie wiem za bardzo gdzie przyjmuje,
          poszukaj w wyszukiwarce a na pewno się znajdzie namiar na niego smile
          • margareta13 Re: lekarz z madurowicza 09.08.06, 20:57
            dementuję plotki o Eli Baś - Budeckiej. Jest najlepsza, konkretna, fachowa.
            Mój poród trwał 20 minut. Dwie koleżanki nie mogły zajść w ciążę przez 5 lat,
            przeszły do niej i pomogła.
            Przyjmuje na Wigury 4 we wtorki i czwartki
            • agnesgie Re: lekarz z madurowicza 10.08.06, 08:35
              Dr Wiliński przyjmuje na Kamińskiego przy Jaracza.Na tabliczce są podane numery
              telefonu ale ja niestety nie pamiętam.
              • anettaa1 Re: lekarz z madurowicza 13.08.06, 01:10
                mnie też prowadziła dr. Baś-Budecka,to prawda,że chodza o niej słuchy,że dla
                pacjentek nie prywatnych jest niemiła.Jest konkkretna i można na nia
                liczyć,przyjeżdża do porodów,w tamtym roku nie miała w gabinecie usg,ale karze
                przyjsc na usg do szpitala.Co do porodu to mój był ciężki i mógł sie odbyć roche
                inaczej jak na obecnosc prywtnego lekarza,no,ale w końcu podjela dobra decyzje i
                wszystko skończyło się dobrze.
    • zanka75 Re: lekarz z madurowicza 23.08.06, 08:44
      witam,
      jestem aktualnie w ciąży i chodzę do dr Wilińskiego; polecam; świetny lekarz i
      człowiek; koleżanka rodziła u niego dwójkę dzieci
      przyjmuje na Kamińskiego 31, tel 0601661023
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka