tranik 08.04.03, 10:58 No wlasnie, jaki kupic? Czy taki od 9-18, czy 9-36kg? Moja dzidzia choc ma 8 miesiecy to juz nie miesci sie w ten najmniejszy. Kochane mamy i tatusiowie a moze ktos z Was chce sprzedac fotelik? Pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franticho Re: Fotelik samochodowy 11.04.03, 13:59 Niedawno sama szukałam na forum pomocy w tej samej sprawie. Wszystko zależy od kasy. Komfoetowo kupujesz 9-18 tak do 1,5 roku, bo to jest jednak najczęściej kołyska i starsze dobrze siedz ące dzieci źle się w niej czują. Myśmy mieli Chicco Transit Jet 9-18, ale starczył dopóki synek nie skończył 1,5 roku i teraz 2 mies. temu kupiliśmy mam nadzieję, ze już ostatni fotelik - francuski 9- 36 kg firmy Nania. Są w Łodzi na ul. Janosika w takim małym super sklepie - hurtowni. Jest super ma podłokietniki, ale dla takiej okruszynki jak Twoja jest chyba jeszcze nieodpowiedni. Polecam foteliki licytowane na www.allegro.pl lub bobokomis.home.pl. buziaki marta Odpowiedz Link Zgłoś