dasia_p 16.01.07, 19:58 Dziewczyny czy któraś z Was chodzi a niemowlakiem na w/w baseny? Interresują mnie warunki,terminy, czas zajeć, koszty......oraz Wasze opinie i uwagi. Chciałabym na wiosnę chodzić ze swoja córcią...w sumie to już prawie wiosna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clio_1 Re: Wodniś, Nowa Gdynia.... 16.01.07, 20:29 www.nowa-gdynia.pl/ceny.php?dest=basen Na samym dole jest cennik Wodnisia, na stronie Nowej Gdyni jest też plan zajęć. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia029 Re: Wodniś, Nowa Gdynia.... 16.01.07, 21:01 chodzimy na zajęcia dla bobasów na spadkową, cena 200 zł za 10 wejsc, młody chodzi od kiedy skonczył 3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: Wodniś, Nowa Gdynia.... 16.01.07, 22:17 podaję linki, gdzie było o tym forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=600&w=47800716 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=600&w=34787172 oraz linki stron basenów www.wodnis.pl/ www.nowa-gdynia.pl/ Ja chodzę z dziecmi na nową gdynia bo woda jest tam ozonowana, ale ja chodzę prywatnie a nie do szkółki. Odpowiedz Link Zgłoś
dasia_p Re: Rubi???? 17.01.07, 08:39 Czy te ceny są aktualne? Czy to ceny wejsc prywatnych dorosły + dziecko? Rozumiem, ze chodzisz prywatnie....ale 8,9 miesieczniakiem to raczej chyba do szkółki trzeba? Ja równiez doczytałam sie 270 zł za 12 wejsc na NG, a w Wodnisiu 200zł za 10 wejsc - wychodzi taniej...??? Skąd zatem Twoje ceny??? A jak jest na NG gdy dzieko jest chore??? Zajęcia przepadają? Z góry dziękuję za odpowoioedz Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Dasiu 17.01.07, 16:50 Nie patrzyłam czy w podanych linkach są aktualne ceny, podałam strony basenów i tam są ceny wejsc w szkołce wodnis - zajecia prowadzone na Spadkowej i na NG, poza tym ja podawałam chyba w tamtych wątkach ceny wejsc prywatnych, czyli bez zapisu do szkółki. Wychodzi jedna osoba dorosła plus maluch do 3 lat do godz. 16tej 10 zł za godzinę pobytu na basenie. Ponieważ chodzę z dwójką dzieci, a starszy płaci 6 zł to za 3 osoby mam 16 zł za godzinę. Z tego co wiem jesli dziecko nie przyjdzie na zajęcia do szkółki to kasa przepada ale przeciez mozna zadzwonic i sie dokładnie dowiedziec. Na NG dodają ci 10 minut na ubranie, więc zwykle jestem na basnie 45 minut i potem ubieram siebie i dzieci. Pewnie dla rodziców, którzy wolą uczyc swoje pociechy pod opieka instruktora wodnis jest ok, kazdy dostosowuje sie do własnych potrzeb. Na NG są do dyspozycji piłeczki, kólka, deseczki dla kazdego uzytkownika a nie tylko dla szkółki Wodniś. Pozdrawiam. W tamtych wątkach akurat rodzic pytał tez o cenniki wejsc indywidualnych bez zapisu na zajecia zorganizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kowlaska Re: Wodniś, Nowa Gdynia.... 17.01.07, 12:21 cześć, chodzimy z młodą na zajęcia na Spadkową już trzeci rok, niedługo mały też zacznie już pływać po pierwsze wodniś to szkoła która zajęcia prowadzi w dwóch miejscach - ci sami trenerzy, faktycznie na spadkowej jest trochę taniej 20 zł za zajęcia (30 min.) - cena za rodzica i dziecko, terminy są na stronie www. wodnis.pl tam jest też kontakt do właścicieli. zawsze warto zadzwonić przed pojechaniem. co do warunków to nie mogę nic powiedzieć o nowej gdyni bo mie byłam - na spadkowej coraz lepiej , trzy szatnie, coraz więcej przwijaków, miejsca dla 'rodziców niepływających', zamykane szafki. z całego serca polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marta.28 Re: Wodniś, Nowa Gdynia.... 29.01.07, 13:26 Ja chodzę do NG z tego względu, że starsza uczestniczy w zajęciach a ja w tym czasie pływam z młodszą (od września) Wejście 25 zł za zajęcia. Teraz kupujemy za każdym razem bo powyżej 2 lat nie ma aż tylu chętnych. Z maluszkami prawie komplet. Na spadkowej może wejść tylko jeden rodzic i jest mały basen. Zajęcia trwają 30 minut w NG wykupujesz godzinę zegarową. No i jak starsza była mała to wchodziliśmy oboje i zamienialiśmy się podczas zajęć. Zajęcia prowadzą osoby z tego samego zespołu. Dlatego godziny w obu miejscach nie pokrywają się. Dasia ja chodzę w niedziele na 10 Wejście nie na zajęcia 14 zł. Mogę pokazać ci pare ćwiczeń. My z Julcią nawet już nurkujemy Odpowiedz Link Zgłoś