ineessa 28.03.07, 22:24 Może wybrałybyśmy się na wspólny spacer w którąś niedzielę po świętach np park julianowski? Czekam na odzew. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coronella Re: spacerek mam pracujących 28.03.07, 22:47 ja chętnie, a w tygodniu po poludniu? Odpowiedz Link Zgłoś
ineessa Re: spacerek mam pracujących 28.03.07, 22:57 bedzie ciężko Ja pracuję do 16 a z radogoszcza mam kawałek do parku i jest to trochę późno. Chyba że będzie już długo widno to wtedy można i w tygodniu sie spotkać. Ale nie mówię, że wogóle nie. Skąd jesteś? moje gg 8701809 Odpowiedz Link Zgłoś
andziulindzia Re: spacerek mam pracujących 28.03.07, 23:47 A niepracująca mama może być? Chętnie spotkam się z innymi mamami. Do terminu się dostosuję. A mieszkam bardzo blisko parku Julianowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kerrka Re: spacerek mam pracujących 29.03.07, 08:49 Ja bardzo chętnie się wybiorę, w tygodniu po 16 a weekend o każdej porze. Mieszkam przy samym parku. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella andziulindzia 29.03.07, 09:34 Czy Ty jestes cały dzień w domu? Ja równiez nie pracuję, jestem z dziecmi w domu. Może umówimy się kiedyś w tygodniu? Ja mieszkam na Łagiewnickiej, przy Julianowskiej, do parku jeszcze nie chodze, ale juz czas zacząć Moje gg 510964 Odpowiedz Link Zgłoś
wikusiaczek Re: spacerek mam pracujących 29.03.07, 14:18 chętnie, w tygodniu po 16 lub soboty i niedziele bez ograniczeń czasowych. mieszkamy niedaleko parku Odpowiedz Link Zgłoś
ineessa Re: spacerek mam pracujących 30.03.07, 21:24 jak najbardziej mogą być i mamy niepracujące Myślę, że najlepiej będzie umówić się na spacerek dopiero po świętach, bo teraz nie będzie już kiedy. Może pierwsza sobota po swiętach? (oczywiście jak będzie ładna pogoda) Ja w soboty pracuję do 13, więc może tak ok 15? Co Wy na to? Czekam na odpowiedzi lub inne propozycje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andziulindzia Re: spacerek mam pracujących 30.03.07, 22:05 15 to bardzo dobra godzina Moje dzieci będą już po swoich drzemkach i po obiedzie. Oby tylko pogoda dopisała Odpowiedz Link Zgłoś
ineessa Re: spacerek mam pracujących 02.04.07, 21:38 cieszę się, że jest już ktoś chętny. Czekam z niecierpliwością na wspólny spacerek. Mam nadzieję, że pogoda nam nie popsuje planów. Może jeszcze ktoś chętny się znajdzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ineessa Re: spacerek mam pracujących 04.04.07, 21:40 podaję termin wspólnego spacerku ustalonego w drugim wątku 15 kwiecień o godz 15 w parku julianowskim - plac zabaw (bliżej Zgierskiej) Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
olawlodarczyk1 Re: spacerek mam pracujących 05.04.07, 11:28 Chętnie bym się dołączyła, ale właśnie w sobotę o 15 mamy skrzypce Ale moze przełożą na środę, to się odmelduję Odpowiedz Link Zgłoś
ineessa Re: spacerek mam pracujących 12.04.07, 21:05 mam zapytanie do mam chętnych na wspólny spacer Czy wybiera się któraś na 15 do parku julianowskiego? Jeśli chociaż jedna córcia będzie zdrowa to się pojawię. Na dzień dzisiejszy obie chore, ale młodsza wczoraj skończyła antybiotyk i jak będzie z nią w porządku to będę. Dlatego też wolałabym wiedzieć, czy jeszcze ktoś będzie, żebym niepotrzebnie nie jechała do parku Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andziulindzia Re: spacerek mam pracujących 12.04.07, 21:11 No niestety w sobotę nie mogę. Mamy rodzinną imprezę. Ale jestem chętna do poznania nowych mam i w innym terminie zjawię się na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Moje drogie bardzo Was przepraszam 14.04.07, 09:04 firma wysyła mnie do Wawy na szkolenie Odpowiedz Link Zgłoś
ineessa Re: Moje drogie bardzo Was przepraszam 14.04.07, 19:56 Widzę, że nie ma chętnych mam do jutrzejszego spaceru. Więc ja jutro też się nie stawię w parku ze wzglę na chorobę starszej a młodsza jest dopiero co po chorobie, więc nie będę jej ciągnąć jak nie wiadomo czy ktoś się stawi. Spacer przekładamy na...........................?????????? Szkoda A tak chciałam Was poznać. Mam nadzieję, że innym razem się uda Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś