Dodaj do ulubionych

WAŻNE pytanie - posiew.

18.07.07, 00:24
Witam,
nie wiecie gdzie mogę w Łodzi zrobić posiew z pochwy w kierunku paciorkowców z
grupy B? Chodzi mi o takie laboratorium, w którym pobiorą próbkę do badań i
zrobią wraz z posiewem antybiogram. Jest to dla mnie bardzo istotne, ponieważ
w dzieciństwie miałam gronkowca złocistego, a nie chciałabym czymś zarazić
mojej córki podczas porodu.
Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi i pomoc w odnalezieniu laboratorium.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • magdek2 Re: WAŻNE pytanie - posiew. 18.07.07, 09:05
      przedzwoń na Piotrkowską 17 laboratorium analiz, jak znajdę numer do nich to
      napiszę, raczej mają pełen zakres, robią solidnie o czym już nijednokrotnie się
      przekonałam, w wybrane dni próbki pobiera lekarz, w inne panie laborantki ale
      one z kanału szyjki boją się raczej pobierać materiału, najlepiej gdyby w sumie
      zrobił to twój lekarz i wtedy trzeba szybko zawieźć tam, antybiogram na pewno
      robią
      • lavetti Re: WAŻNE pytanie - posiew. 18.07.07, 11:35
        Wielkie dzięki za odpowiedź. Zaraz poszukam laboratorium na Piotrkowskiej 17 i
        do nich zadzwonię. Moja ginekolog jest raczej niechętna do pobrania, jak ją
        ostatnio zapytałam, to zaczęła się wymigiwać, dlatego też prosiłam o kontakt z
        laboratorium, gdzie próbki ewentualnie pobierają sami.
        Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzięki za pomoc smile
      • lavetti Re: WAŻNE pytanie - posiew. 18.07.07, 11:39
        Znalazłam smile To jest Centrum Medyczne OMEGA zdaje się, zaraz będę do nich
        dzwonić. Jeszcze raz dzięki smile
    • sabciasal Re: WAŻNE pytanie - posiew. 18.07.07, 13:09
      wczoraj dostałam skierowanie na posiew (jestem w 31 tyg ciąży). Lekarz polecił
      laboratorium MIKROB na Franciszkańskiej 17/25 (Stacja krwiodawstwa). Telefon 616
      03 03 w. 234 godz. 10-12. Jeszcze nie byłam, ale przekazujęsmile
    • magdek2 Re: WAŻNE pytanie - posiew. 18.07.07, 13:17
      oj nie nie Omega zaraz poszukam numeru
    • magdek2 mam 18.07.07, 13:26
      specjalistyczne laboratorium analiz lekarskich, Piotrkowska 17 lewa oficyna I P
      czynne 7 - 18 soboty 8 -14 tel. 632 05 23, powiem tyle, że to laboratorium jest
      tam odkąd pamiętam, a to dosyć długo już smile , są raczej wiarygodni, robiłam tam
      już rózne badania i mam do tego laboratorium zaufanie, kiedyś ginekolog tez
      polecił mi inne bo ponoć tylko tam itd. potem okazało się, że miał w tym swój
      interes, nawet próbki sam pobierał, a oni tylko zawozili do innego, jak poszłam
      od razu do nich zrobić to okazało się że nawet fotela ginekologcznego nie mają,
      tutaj tylko dopytaj przez telefon kiedy pobiera lekarz, taki starszy pan
      • lavetti Re: mam 18.07.07, 17:00
        Wielkie dzięki za odpowiedź dziewczyny smile Jestem Wam dozgonnie wdzięczna smile
        Pozdrawiam Was serdecznie smile
    • mammajowa Re: WAŻNE pytanie - posiew. 18.07.07, 22:14
      plac wolności, dr nowacka, laboratorium dermedu. polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka