polaquinha 18.04.08, 08:52 Był tu kiedyś taki temat. Myślałam, że zapamiętałam sobie w ulubionych wątkach ale jednak nie Ma ktos może linka? A jeśli nie ten stary link to chociaz może ktos polecic sprawdzonego fryzjera dla malego dziecka?? Please!! Pozdrawiam, Paula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loulla Re: Fryzjer dziecięcy 18.04.08, 12:48 na Lubelskiej między Przybyszewskiego a Zarzewską jest specjalny fryzjer dla dzieci, razem z możliwością zabawy w mini figloraju, my nie korzystałyśmy osobiście z usług ale byłam tam i oglądałam, mam nadzieję że niedługo uda mi się Nikolkę przekonać do tej wizyty, narazie sama "walczę" z jej włoskami ) Odpowiedz Link Zgłoś
madziki Re: Fryzjer dziecięcy 18.04.08, 14:03 To jest Bajkoland. Mini figloraj jest tama faktycznie fajny i moje dzieci świetnie się tam bawiły, ale z samego obcinania nie byłam za bardzo zadowolona już kolejny raz. Może gdyby były niższe ceny, to jeszcze bym przełknęła. Synka obcinałam tam kilka razy i tylko raz byłam w pełni zadowolona. Ostatnio przyszedł czas na fryzurkę córeczki. W domu nie ma szans na samodzielne obcinanie. Liczyłam, że zapatrzy się na bajki i wszystko pójdzie sprawnie. Niestety popsuty był odtwarzacz, albo bajek nie mieli... Tak więc musiałam trzymać płaczące dziecko i tłumaczyć, żeby jeszcze trochę posiedziało... To samo bym miała u innych fryzjerów za połowę ceny. Odpowiedz Link Zgłoś