happybogna 14.05.09, 17:41 Moze ktos juz zapisal swoje dziecko albo zna miejsce godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela252 Re: Kolonie niedaleko Lodzi dla 8latki-szukam 19.05.09, 17:35 Moze Zduńska Wola. Jest niedaleko Łodzi i jest tam osrodek kolonijny Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: Kolonie niedaleko Lodzi dla 8latki-szukam 20.05.09, 19:34 z harcerzami do Zarzęcina może? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna7901 Re: Kolonie niedaleko Lodzi dla 8latki-szukam 23.03.10, 00:39 sama jestem zainteresowana koloniami dla 7 letniej corki blisko lodzi.moze ktos podac jakies namiary Odpowiedz Link Zgłoś
joanna7901 Re: Kolonie niedaleko Lodzi dla 8latki-szukam 04.04.10, 13:16 prosze jakies namiary na fajne kolonie niedaleko Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
eloquor Re: Kolonie niedaleko Lodzi dla 8latki-szukam 10.04.10, 16:00 wola.pszczolecka.prv.pl/oferta%20wakacji.html Sama zapisałam córkę. Ośrodek sprawdzony przez znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
eloquor Re: polecam biuro harctur 11.04.10, 07:00 Harctur też fajny, tyle ze nie ma w ofercie kolonii blisko Łodzi. A dla rodziców dzieci jadacych pierwszy raz to bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
binkaa Re: polecam biuro harctur 11.04.10, 11:20 ja jak miałam 8 lat pojechałam na kolonie do miejscowości KĘBLINY czy nadal tam organizują nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
barbara_tot Polecam Jaworzyna Tour 19.03.15, 19:20 A ja polecam Jaworzyna Tour, ogromny atut - kadra oraz ośrodki znakomite, mnóstwo profesjonalnie przygotowanych zajęć z instruktorami. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara_tot Re: Polecam Jaworzyna Tour 19.03.15, 19:22 strona internetowa: www.jaworzyna.com.pl > A ja polecam Jaworzyna Tour, ogromny atut - kadra oraz ośrodki znakomite, mnóst > wo profesjonalnie przygotowanych zajęć z instruktorami. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_kam3 Re: polecam biuro harctur 04.12.13, 10:53 podzielam opinie - to biuro to jeden wielki bałagan. Wszystko cudownie do momentu wyjazdu a potem zaczynają się schody. odradzam harctury bo ich domeną jest zysk Odpowiedz Link Zgłoś
just.wojc Re: polecam biuro harctur 02.03.15, 09:51 Blisko Łodzi, nad Wartą bodajże (okolice Sieradza) są bardzo dobrze zorganizowane kolonie dla dzieci. Moje dziecko pojechało tam pierwszy raz jak miało 5 lat i początki były trudne ale była tak zadowolona, że jeździ tam co roku. Teren zamknięty, strzeżony, z dala od większego ruchu, a więc bezpieczny a to jest najważniejsze. Pełne informacje można znaleźć tutaj: jaworzyna.com.pl/offer/541 - to akurat pakiet na które jeździ moja córa, natomiast są jeszcze oprócz sportowego pakiety artystyczny, wojskowy, piłkarski. Odpowiedz Link Zgłoś
www.kolonie2010.pl Re: Kolonie niedaleko Lodzi dla 8latki-szukam 17.05.10, 06:27 Zapraszamy do nas Odpowiedz Link Zgłoś
bell9 Re: Kolonie niedaleko Lodzi dla 8latki-szukam 17.05.10, 13:20 znalazłam coś takiego www.harctur.turystyka.net/offer_316_2852.html Odpowiedz Link Zgłoś
lodzianin1111 Re: Kolonie niedaleko Lodzi dla 8latki-szukam 25.02.14, 12:05 Wiem, że bardzo fajne kolonie organizuje Jaworzyna Tour i mają także koło Sieradza w Burzeninie - duży ośrodek i są też tam zajęcia dla maluchów od 5-6 roku życia. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
barbara_tot Re: Kolonie niedaleko Lodzi dla 8latki-szukam 19.03.15, 19:17 jaworzyna.com.pl/offer/541 To akurat pakiet sportowy. Natomiast są tam pakiety : a) WOJSKOWY b) SPORTOWY c) PIŁKARSKI d) ARTYSTYCZNY Ośrodek ma ogromny teren, pełnowymiarowe boiska, korty tenisowe, basen, sale sportowe, park linowy, tor quadowy, pole do paintballa, sale z przebraniami i inne, już nie pamiętam. Generalnie jest bardzo w porządku dla dzieci lubiących aktywnie spędzić czas . Odpowiedz Link Zgłoś
dzela-226 Re: Kolonie niedaleko Lodzi dla 8latki-szukam 28.03.15, 11:27 ZHP Pabianice. Kolonie w Małeczu.świetnie zorganizowane.dzieciaki wracają zachwycone.w połowie turnusu jest piknik dla rodziców.i tanio!!!! Turnus zarezerwowany do koca kwietnia kosztuje 777 zł Odpowiedz Link Zgłoś
modrzanski10 Re: Kolonie niedaleko Lodzi dla 8latki-szukam 16.12.15, 11:31 Ośrodek Jaworzyny Tur Sportowa Osada w Burzeninie. Około 65-70 kilometrów od Łodzi. Sprawdzone, nasza szkoła była tam na zielonej szkole 4 razy, solidny partner do współpracy. Jaworzyna organizuje tam kolonie letnie z dużą ilością atrakcji. Nie ma niestety tego na stronie, ale być może usunęli, bo pora zimowa. Kontakt: www.jaworzyna.com.pl/kontakt . Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_lodz Re: Kolonie niedaleko Lodzi dla 8latki-szukam 29.06.17, 22:41 Można też dziecko wysłać na półkolonie w mieście polecam do tego cotton mill, mają ogromny wybór zajęć. Organizują półkolonie letnie i zimowe dla dzieci w wieku 6-12 lat cottonmill.pl/polkolonie/ Odpowiedz Link Zgłoś