kate_8 19.07.10, 19:30 czy możecie polecić dobrego fryzjera i w przystępnej cenie??? będę wdzięczna za każde info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadwigaka Re: fryzjer 20.07.10, 19:34 kate_8 napisała: > zapomniałam dodać, że chodzi o kraków Czy chodzi Ci o fryzjera dla dziecka?Ja chodze na Daszyńskiego 19 do p. Kasii jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
kate_8 Re: fryzjer 20.07.10, 20:21 no właśnie nie...dziecko opitolę maszynką i jest ale tu chodzi o mnie....potrzebuję jakiegoś sensownego, który doradzi, skonsultuje ze mną a nie robi co mu się podoba jadwigaka dziękuję za odzew Odpowiedz Link Zgłoś
jadwigaka Re: fryzjer 21.07.10, 15:56 kate_8 napisała: > no właśnie nie...dziecko opitolę maszynką i jest ale tu chodzi o mnie....potrze > buję jakiegoś sensownego, który doradzi, skonsultuje ze mną a nie robi co mu si > ę podoba > No właśnie taka jest pani Kasia ze doradzi i dobierze super kolor oraz fyzurke ja juz od dawna do niej chodze i polecam > jadwigaka dziękuję za odzew Odpowiedz Link Zgłoś
agniech30 Re: fryzjer 20.07.10, 21:32 Zaglądnij do tego wątku, kopalnia wiadomości forum.gazeta.pl/forum/w,61,20474474,,Dobry_fryzjer_w_Krakowie_.html?v=2 -- Serce ma swoje zasady, o których rozum nic nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
kate_8 Re: fryzjer 21.07.10, 16:42 ło matko...agniech30 dziękuję Ci ślicznie..rzeczywiście kopalnia adresów...dziękuję bardzo jadwigaka dziękuję- z chęcią wybiorę się do P.Kasi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jadwigaka Re: fryzjer 21.07.10, 22:38 kate_8 napisała: > ło matko...agniech30 dziękuję Ci ślicznie..rzeczywiście kopalnia adresów...dzię > kuję bardzo > > jadwigaka dziękuję- z chęcią wybiorę się do P.Kasi > Daj znać jak będziesz pięknaPozdrawiam > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szaqas1 Re: fryzjer 17.12.14, 08:34 polecam Panią Ewę w Klinice Włosów w Krakowie! ślicznie przedłużyła moje włosy, wyglądam idealnie na nadchodzące Święta Odpowiedz Link Zgłoś