mamasebunia 05.01.05, 13:15 Czy któraś z Was chodzi z dzidzią na basen do Rydygiera. Straciłam numer telefonu do pani Magdy prowadzacej zajęcia. Będę wdzięczna za pomoc Iwona i Sebuś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chochlik4 Re: Krakowianki 05.01.05, 13:39 502 210 511 www.ciociarybka.webpark.pl pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
prunio4 Re: Krakowianki 06.01.05, 13:01 To jeszcze do wody w Rydgierze wpuszczają dzieci?Chodziliśmy tam co prawda jakieś 2 lata temu, ale poza bardzo fajną rzeczywiście ciocią rybką wiele miało do życzenia:ordynarna i olewająca klientów obsługa w biurze,woda, z której wynieśliśmy paskudztwa typu wysypki i brodawki(nie mamy raczej skór wrażliwych).Ale czego spodziewać się od organizatorów, jeśli uwagi klienta kwitują cyt. żebyśmy zajmowali się takimi problemami, to musielibysmy zamknąć ten biznes.No cóż...z wielkim zalem (i skórą do leczenia)musieliśmy zrezygnować z kontaktów z wodą i sympatyczną ciocią rybką. Ale może coś(najemcy wodnego biznesu)zmieniło się do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik4 Re: Krakowianki 06.01.05, 19:52 No to nie fajnie, faktycznie. Ale my nie mamy takich doświadczeń: nie ma żadnego biura z olewającą obsługą, kontakt tylko z przemiłą ciocią rybką. Żadnych problemów skórnych (a myślę, że takie by "wyszły", bo moja córcia ma bardzo wrażliwą, alergiczną skórę). Powiem inaczej: poprawia się jej skóra po wizytach na basenie. Chodzimy już od czerwca 2003 i nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś