Gość: Katarzyna_K. Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 05.03.03, 19:18 Katarzyna mam Róży, ur. 09.11.2003r. Mieszkamy w okolicach Wrocławskiej. Mój gg 1509157. Pozdrawiam wszystkie krakowskie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniaki Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 05.03.03, 19:54 CześćDanusiu, my mieszkamy obok ulicy Mieszka I, na takiej fajnej maleńkiej ślepej uliczce. O której wychodzicie na spacer? my o 11,12. Czasem chodzimy na zakupy do Krakchemii.Kinia i Hubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski- do mamy Hubercika IP: *.* 05.03.03, 19:58 W ponoiedziałek, środe i piątek Adaś spaceruje z opiekunką. Ale może za jakiś czas się "wstrzelimy" bo Adaś o 12 chodzi spać. Czasami zdarza mu się nie spać w ciągu dnia, ale narazie rzadko. Napisze do was na privdanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinaw Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 05.03.03, 20:15 wiec i nas nie moze zabraknac! mama Paulina, tata Pawel i Bartoszek, ktory w styczniu skonczyl 2 latka.. mieszkamy na Kozlowku.. moj numer gg: 3037866 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 10.03.03, 20:35 Cześć! Jestem mamą 9 miesięcznej Natalki. Mieszkam na Ruczaju i chętnie bym się z kimś spotkała bo prawie nikogo tu nie znam. Chodzę do pracy ale całe popołudnia i wieczory spędzam sama z dzieckiem, bo mąż wraca późno z pracy. Pozdrawiam.Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKatarynka Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 10.03.03, 21:29 A my z Patykiem i jego Tatą mieszkamy na Cegielnianej więc od Ruczaju rzut beretem. Napisz do mnie na prive to się umówimy. Ja nie pracuję - jestem na wychowawczym. Patyczek niedługo będzie miał 11 miesięcy. A my z mężem powoli zaczynamy myśleć o następnym maluszku...Pozdrawiam. MKatarynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiulaz Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski-do gościa IP: *.* 11.03.03, 10:58 Ja też mieszkam na Ruczaju na Szuwarowej i mam prawie 9 miesięcznego Hubercika, napisz na adem2@poczta.onet.pl to się umówimy. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mms Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 11.03.03, 12:39 Cześć. Ja: MałgosiaMąż: MarekSynek Aleksander ur. 26 czerwca 2002 roku.Mieszkamy na Ruczaju.Pozdrawiam wszystkie Mamy, Tatusiów i Wszystkie Bobaski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota619 Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 11.03.03, 12:41 Dorota, lat 33, mama Matyldy (4.5roku) i Bartka (prawie 2). Mieszkamy na Mistrzejowicach, dokladnie na takim nowym osiedlu, ktore nazywa sie Srebrne Orly.podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzuszka Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 11.03.03, 20:31 Witaj!! Jestem mamą ośmio miesięcznej Kaji, mieszkam na osiedlu Tysiąclecia. Pozdrawiam serdecznie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszek Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 12.03.03, 00:21 Witajcie! Mieszkam na os. Dywizjonu 303 - czyli: N. HutaMam 5.5 letnią Justynkę i dwulatka rozrabiakę Jeremiaszka.Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMisiek Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 12.03.03, 09:59 Teresa mama roczniaka Kubusia- mieszkamy na Zakrzówku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna100 Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 12.03.03, 10:31 Joanna- mama 6 tygodniowej Magdy, mieszkamy na Białym Prądniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agis Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 12.03.03, 23:27 agnieszka(23),maz roland(24) - niezainteresowany edzieckiem - i cudak kubus - 14 marca wybija mu poltora roku.potworny lobuz i zlosnik,a zarazem wesolutki cycus mamuni mieszkamy we wieliczce, czyli rzut busikiem od krakowa szczegolne pozdrowienia dla kalpy, iberii i paulinyw - fajnie wiedziec ze dalej tu jestescie. z utesknieniem czekam na cieplejsze dni. teraz moj kawaler jest juz duzy i chyba nie bedzie mi robil takiego obciachu jak dawniej...(o ja naiwna).papa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DorotkaAsia Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 13.03.03, 19:47 Joanna i Dorotka z 31.10.02 Mieszkamy na Krowodrzy w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agós Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 13.03.03, 20:35 Hej,Nazywam sie Agnieszka, maz Robert, a nasza coreczka Majka. Majka ma juz prawie 8,5 m-ca i jest duza pannica. Mieszkamy na Olszy (w okolicach rzeki Bialuchy).Pozdrawiamy wszystkie eRodzinki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miniutka Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopols 06.04.03, 22:38 Hej! My, czyli Agacik, Kuba i mała (ale coraz większa!!! - prawie 3 m-ce) Julka, też mieszkamy nad Białuchą. I drepczemy grzecznie wzdłuż rzeczki na spacerkach... Pozdrawiamy AQJ Odpowiedz Link Zgłoś
aggim Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopols 07.04.03, 10:19 miniutka napisała: > Hej! > My, czyli Agacik, Kuba i mała (ale coraz większa!!! - prawie 3 m-ce) Julka, > też mieszkamy nad Białuchą. I drepczemy grzecznie wzdłuż rzeczki na > spacerkach... A ja juz myslalam ze nad Bialucha jestem sama! Co powiesz zatem na spacer, gdy sniegi stopnieja i slonce wyjdzie zza chmur? Moja Majka bylaby zachwycona, bo bardzo towarzyski z niej dzieciak. A ja w naszych okolicach nie znam zadnej mamy... > Pozdrawiamy > AQJ My takze Agi & Majka Odpowiedz Link Zgłoś
miniutka Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopols 10.04.03, 21:47 Hej! Ależ chętnie, chetnie! Może skontaktujmy się na priva i umówmy za dni kilka. PRECZ Z ZIMĄ !!! pozdrawiam Agacik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszula Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 14.03.03, 10:46 Ula - mama Agusi (10), Julii (8) i Franciszka (1,5). Mieszkamy na Azorach.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaMikołaja Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 14.03.03, 11:56 Ja, agnieszka (28), Tomuś (29) i Mikołaj (1,5), mieszkamy całą rodzinką na Ruczaju w Krakówku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama_ Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 16.03.03, 14:42 A ja jestem Marta i matkuję od niedawna już trzem facetom. Jeden z nich jest moim mężem Drugi ma 4 lata, a trzeci 2 miesiące. A mieszkamy na Kurdwanowie. I nuuuudzimy sie tu czasem strasznie.Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatakr Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 17.03.03, 00:44 Cześć to my mama Agata i dwie dziewczyny Ola 5l i Marysia(Majka)8m.Mieszkamy przy ul.Wielickiej ,niedaleko Instytutu pediatrii.Chętnie kogoś poznamy i wybierzemy się na spacerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea075 Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 18.03.03, 15:54 Witam wszystkich! eMamusie i eTatusiów!Jestem Sally z podkrakowskich Bielan (Krowodrza) i mam 2letniego Przemusia i drugiego bobaska w brzusiu (ma zamiar sie ujawnić w czerwcu tego roku .Pozdrawiam gorąco, Sally, Przemuś i Brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anutka Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 18.03.03, 22:22 Cześć!Tu Ania,mama Piotrusia(16 miesięcy).Mieszkamy w Krakowie na osiedlu Kliny.Za jakiś czas przeprowadzimy sie do Krzeszowic. Pozdrawiamy serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosiatutak Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 20.03.03, 12:31 Jestem mama 2 miesiecznej Tosi, mieszkamy na Bialym Pradniku. Chetnie nawiaze kontakt z mamami, ktore mieszkaja w tej okolicy gwoli spacerow czy spotkan. Odezwijcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidiagri Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 22.03.03, 16:16 Cze!Jestem Lidka mamą : 14-letniej Diany i 9-miesięcznej Karoliny. Mieszkamy na Piaskach Nowych.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mswierad Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 22.03.03, 21:21 Hej,mam na imię Marta, mężem moim Wojciech,a posiadamy na stanie: Mateuszka 11 lat i Agusię 8 m-cy.Mieszkamy na Krowodrzy (Wrocławska)i na ogół chodzimy po Alejkach (teraz już niestety rzadziej bo wróciłam do pracy - buuu!)Pozdrawiamy wszystkich seredcznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunia Re: SPIS POWSZECHNY - Balicka IP: *.* 26.03.03, 13:43 Witam wszystkich, jestem teraz na półmetku ciąży, w sierpniu będę już mamą. Niedługo przeprowadzę się na ul. Balicką, nikogo tam nie znam, mam gorącą nadzieję, że ktoś mieszka w tych okolicach.PozdrawiamBrunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq123 Re: SPIS POWSZECHNY - tu Nowy Sącz IP: *.* 26.03.03, 14:57 Jestem Agnia- mama Oleńki-prawie 6 lat i Adasia od kilku dni ma roczek. Tata Paweł. Mieszkamy w Nowym Sączu i pozdrawiamy wszystkich z okolic i nie tylko. PS Czy na forum jest ktoś z NS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona72 Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 28.03.03, 06:46 Cześć.ja jestem Iwona a moja 2,5letnia córeczka Antonina.Mieszkamy na Salwatorze i chętnie pójdziemy na spacer z kimś z sąsiedztwa.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka30 Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 28.03.03, 08:50 Hej, tu Aga, zwana przez bliskich Gruszką.Mam dwie córcie (co rok prorok ) Madzia ma roczek (21.03.02), Julka dwa (01.02.01). Trzeci dzidziak pojawi się na świecie na początku października... Mieszkamy w oklicy Piastowska/Bronowicka.Najprawdopodobniej w lecie przenosimy się na Żabiniec. Są tu jakieś rodzinki z tych okolic?pozdrawiamy ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uliata Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 28.03.03, 13:50 Hej!Jestem Ata ,ma 2 coreczki (prawie 8 lat i prawie 3 lata, sa z maja) mieszkam na Olszy.Ata5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo e-mama z olszy IP: *.* 28.03.03, 14:27 Witam wiosennie!Mo-Nika mama Marceli [2,7]czyli bardzo energicznego żłobkolaka - nowicjusza.Mieszkamy na Ugorku/Olszy.Nie było mnie ponad półroku... wracam na wiosnę,a na małopolskim forum się dzieje... dużo dzieje...,co mnie niezmiernie cieszy!Pozdrawiam czarnotkę, żabkę,katarzynę - mamę róży, ulcik,katyka, maminkę i... wszystkie małopolskie e - mamy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaGosia Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 28.03.03, 22:20 HEJ !!!Też jestem Krakowianką (dzieci jak wyżej, wiek jak w profilu).Mieszkamy w Nowej Hucie.Niestety nieczęsto bywam na e-Dziecku (brak czasu).POZDRAWIAM WIOSENNIE MałaGosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona72 e-mamy z Salwatora IP: *.* 30.03.03, 07:06 e-mamy z salwatora moze wspólne spacery?iwona mama 2,5 letniej antoniny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula71 Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopolski IP: *.* 31.03.03, 12:53 ojej ale nas duzo - fajnie.My reprezentujemy Pradnik BiałyPaula i Mati(12.06.02) Odpowiedz Link Zgłoś
monah Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopols 07.04.03, 15:26 Witam. Monika i 6-miesięczny Max. Pierwszy raz na forum po powrocie z urlopu macierzyńskiego. Mieszkamy w okolicach Nowego Kleparza. Pozdrawiamy emamy i etatusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
melassaa Re: SPIS POWSZECHNY - eMam i eTatusiów z Małopols 08.04.03, 22:56 Cześć Monah, dopiero teraz zauważyłam, że mieszkamy blisko siebie - ja na ul. Kolberga. Pewnie za jakiś miesiąc będę się przetaczać z wózkiem po okolicy - póki co nawet nie mam pomysłu, gdzie są jakieś miejsca spacerowe: z jednej strony wielki węzeł komunikacyjny, z drugiej aleje i syf, z trzeciej kilometr do rynku wśród brudnych kamienic... pewnie masz już obcykane te tereny, może coś doradzisz? Czytałam gdzieś, że rodziłaś w Żeromskim. Też zamierzam tam rodzić i to już niedługo - może nawet za dwa tygodnie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś