Dodaj do ulubionych

Dr Kowalczyk - Gajek

15.03.07, 11:06
Witam! Znalazłam informację o tej pani dr w którymś z wątków o lekarzach. Może
ktoś do niej chodzi i napisze mi coś bliższego? Czy jest z niej zadowolony tj.
trafność diagnozy, podejście do dzieci, komunikatywność? Synek mi coś choruje
ostatnio i szukam lekarza prywatnie, a do tej pani miałabym blisko.
Będę wdzięczna za informacje.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • agniech30 Re: Dr Kowalczyk - Gajek 15.03.07, 11:54
      Ja z moimi córkami do niej chodzę w sumie od niedawna (jakieś pół roku) i póki
      co uważam, że jest świetna. Pierwsza wizyta trwała dobrze ponad godzinę, pani
      doktor wypytywała o wszystko, począwszy od rodzaju karmienia w niemowlęctwiesmile
      i wszystkie choroby, żeby poznać dziecko jak najlepiej. Podejście do dzieci ma
      rewelacyjne, moje dziewczynki ją uwielbiają, gabinet ma urządzony tak, że
      dzieci się tam nie nudzą (stoliczek do rysowania, klocki, zabawki, dla maluchów
      grzechotki itp.), każda wizyta konczy się wręczeniem naklejek. Poza tym jest po
      prostu miła i sympatyczna, nawiązuje z dzieckiem fajny kontakt, a nie traktuje
      go przedmiotowo, ale i bez podlizywania sięsmile
      Co do leczenia, to starsza córka wreszcie zaczęła wychodzić z alergii, bo w
      końcu trafiłyśmy na lekarkę, która podeszła kompleksowo do dziecka, a nie leczy
      tylko poszczególne infekcje. Pani doktor z tego, co widzę, jest też ostrożna w
      dawaniu antybiotyków.
      Ja z czystym sumieniem mogę ją polecić.
      Aha, no i co ważne, zawsze można się z nią telefonicznie skonsultować, a umówić
      można nawet w niedzielę. Nie wiem tylko, czy jeździ na wizyty domowe. My na
      szczęście mamy blisko i dziewczynki już są duże, więc nie mamy takiej potrzeby.
      No i w porównaniu z innymi prywatnymi pediatrami nie jest droga, bo wizyta
      kosztuje 50 zł.
      • gika_gkc Re: Dr Kowalczyk - Gajek 15.03.07, 12:36
        czy moge na priva prosic o namiary??
        • malgosiw Re: Dr Kowalczyk - Gajek 15.03.07, 12:38
          może link się przyda
          www.pediatria.com.pl/
          • omamamia1 Re: Dr Kowalczyk - Gajek 15.03.07, 15:29
            Tak powinni przedtawiać sie wszyscy lekarze przyjmujący prywatnie-stronką o
            sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka