Dodaj do ulubionych

Prokocim - Kraków - pilna prośba__________!!!!!!!!

13.06.07, 09:44
Dziewczyny potrzebuje numer tel do Szpitala Dziecięcego w Krakowie
Prokocimiu. Do poradni urologi dziecięcej. Dzwonię na centrale ale na jeden
nr nikt nie odbiera a drugi ciągle jakby zajęty(0126573719 i 0126582011). A
potrzebuje zapisac syna na kontrole do urologa. Moze macie gdzies jakis inny
numer niz ja...???
Obserwuj wątek
    • agag76 Re: Prokocim - Kraków - pilna prośba__________!!! 13.06.07, 11:47
      Witam, ja mam taki sam nr tel jak Ty tzn 012 658-20-11 i przyznam ze sie
      dodzwonilam! Jak chcesz to zadzwon na Informacje medyczna 012 661-22-40 ale
      pewnie podadza CI ten sam. Zycze duzo cierpliwosci!
      • malgosia_111 Re: Prokocim - Kraków - pilna prośba__________!!! 13.06.07, 16:15
        Musisz dzwonić na centrale bo inaczej się niedodzwonisz.
        • angami Re: Prokocim - Kraków - pilna prośba__________!!! 13.06.07, 23:28
          Dzieki dziewczyny dodzwonilam sie w koncu na tą centrale. Ktos się zlitował i
          odebrał mój telsmile ale i tak nici z wizyty bo jest strajk!!! I lekarz u którego
          leczę synka nie przyjmuje do odwołania. Pozostaje czekac, albo wizyta prywatna -
          i chyba tak zrobie, zadzwonie bezposrednio do lekarza, gdzieś mam namiary. Bo
          przecież nie bede narażać dziecka na ewent. powikłania. A problem mam taki że
          synus rok temu miał zabieg na wodniaka jąderka prawego, a teraz mam wrażenie że
          lewe mu się powiększyło, poza tym te jąderka mu nadal czasem uciekają z
          woreczka i jeszcze na to wszystko mi się skarży że go siusiaczek boli, a ja tam
          nic nie widzesad
          To tak dla informacji.
          Czasem ręce opadają ale jak tu nie pomóc dziecku....
          • mila_do_nieba Angami 14.06.07, 14:12
            mój synek ma 3 miesiace i ten sam problemprzed nami; wodniaczek prawego jąderka
            i niezstąpione jądro lewe sad Jestem na etapie poszukiwania dobrego urologa.
            Pediatrzy mówia zeby sie tym nie przejmowac, ja jednak chcialabym sie
            skonsultowac u specjalisty. Czy jesli masz namiary na tego urologa prywatnie
            mozesz mi podesłac na priva?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka