monikana 13.07.03, 21:56 Czy ktos moze polecic mi dobry basen w Krakowie dla malych dzieci (moja corka ma 6 miesiecy). I gdzie one sie znajduja. Wiem, ze jest na ul. Dobrego Pasterza, co o nim sadzicie? Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umargos Re: Basen-Krakow!!! 13.07.03, 23:34 Hej! Wybierałam się tam z moim dzieckiem, ale niestety szkoła pływania w czasie wakacji nie działa - dopiero od września. Kursy pływania dla małych dzieci są prowadzone w wydzielonej części. Ale bez problemu mozna wybrać się z dzieckiem w każdej chwili. Woda w brodziku 33 stop. Kursy pływania dla dzieci są prowadzone również w Rydygierze. Pozdrawiam Ula Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Basen-Krakow!!! 14.07.03, 23:19 z tego, co wiem w harbewie na al. słowackiego w eurofitness'ie prowadzą również zajęcia dla mam z dziećmi. warto sprawdzić. nowy basen. miło i przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
majah76 Re: Basen-Krakow!!!do Lunatica 15.07.03, 00:50 HeJ! Nie słyszałam o tym basenie, a szukam czegoś innego niż Aqua park... Czy tam jest ozonowana woda? Czy mają jakąś stronkę internetową? No i... gdzie tam jest basen? )) Majka Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Basen-Krakow!!!do Lunatica 19.07.03, 20:28 podaje wszystkie namiary: EuroFitnessClub, al. Słowackiego 64, tel. 634-20-00, www.efc,pl, o wodzie nic nie wiem, więc putaj u źródła. moja przyjaciólka biega tam regularnie ze swoją 3-miesięczna córką i jest bardzo zadowolona. fachowi instruktirzy (chyba z rydygiera, bo o tych zajęciac też wspominali), małe grupki. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Basen-Krakow!!!do Lunatica 19.07.03, 20:30 aha, wszystko jest pod ziemią. znaczy w piwnicach. ja chodziłam tam na aquaaerobik i też mi się podobało.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
majah76 Re: Basen-Krakow!!!do Lunatica 19.07.03, 20:50 Dzięki!!! )) Aquaaerobik? Tez o tym myślę... Ale fajnie...Zaraz ich "posprawdzam". Majka Psik. Jeśli jeszcze tu zaglądniesz... Czy aquaaerobik przyniósł jakieś rezultaty u ciebie??? Chyba że chodziłaś tylko ze wzgledu na lepsze samopoczucie )) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Basen-Krakow!!!do Lunatica 20.07.03, 15:08 jakiś spektakularnych efektów nie odnotowałam. ale zdecydowanie polecam. ciało wygląda lepiej, woda wpywa na lepsze samopoczucie... ja chyba jestem mało konsekwentna, jeśli chodzi o diete, ćwiczenia i inne. generalnie styl życia. mój jest zdecydowanie nie zdrowy. ale właśnie taki wybad na aquaerobik pozwalał mi zadbać o siebie - bez wysiłku i skutecznie. pozdrawiam i czekam na newsy. Odpowiedz Link Zgłoś
majah76 Re: Basen-Krakow!!!do Lunatica 20.07.03, 16:53 No to trochę podobnie, jak u mnie... Z jakichkolwiek "sportów", które probowałam wykonywać dla poprawy figurki i samopoczucia, hmm... pływanie było jedyne, które sprawiało mi przyjemność. Więc spróbuję z aquaaerobikiem (zawsze to coś innego).. Bo ćwiczyć "na sucho" w domu, nie dam rady No może jeszcze narty, ale tylko w zimie NIestety NIE WYŚIWTLA się ich strona (( Dzwonić będę jutro... A czy ty jeszcze chodzisz tam/masz zamiar? Majka Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Basen-Krakow!!!do Lunatica 20.07.03, 18:10 mam wrażenie, że źle napisałam stronę: www.efc.pl powinna działać. pozdrawiam. i czekam na wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
majah76 Re: Basen-Krakow!!!do Lunatica 20.07.03, 20:24 Dobrze napisałaś... Nie otwiera się stronka (( . Jutro będę dzwonić, to zapytam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Basen-Krakow!!!do Lunatica 20.07.03, 20:40 fakt, nie otwiera się. sprawdziłam. w przeszłości działała. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia888 Re: Basen-Krakow!!!do Lunatica 23.07.03, 10:44 Przed chwila sprawdzalam. Dziala. Zamiast kropki przed pl napisalas przecinek. Wszystko fajnie, ale licza sobie calkiem sporo. Sprawdzilam. 18 zl za godzine!!! Na innych basenach jest nawet ponizej 10 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Basen-Krakow!!!do Lunatica 23.07.03, 12:58 sam basen wychodzi droga, ale myśmy rostrzygały tutaj kwestię basenów dla mam i ich dzieci... miejsc mających w swoim rozkładzie takie zajęcia jest w krakowie bardzo mało - chyba 3 - efc, aquapark i rydygier - w tej kategorii cenowo najdroższy jest chyba aquapark. a co si tyczy basenu, jako basenu, to owszem znajdziesz w mieście tańsze, np. basen AE, ale będąc osobą spoza uczelini powinnaś przychodzić w ściśle określonych(najczęściej bardzo porannych ) godzinach, no i dniach tygodnia. wszystko zależy od naszych potrzeb i tego, czy będziemy korzystać z basenu sami czy znaszymi malutkimi dziećmi,a wierz mi, że nie wszystkie baseny są im przyjazne . pozdrawiam, L. Odpowiedz Link Zgłoś
melassaa Re: Basen-Krakow!!!do Lunatica 23.07.03, 13:04 Lunatica! Napisz proszę jakiej wielkości jest ten basen. Chodzi mi o to czy ma "normlane" wymiary czyli prostokąt o długości 25 m. No i głębokość... Odpowiedz Link Zgłoś
majah76 Re: Basen-Krakow!!!do Lunatica 23.07.03, 14:27 Hej! Dzwoniłam tam w poniedziałek, powiedziano mi że stronka nie działała, bo były jakieś kłopoty. Faktycznie działa od poniedziałku Rzeczywiście trochę drogo. Co do godzin to już nie pamiętam jakie, ale też są ściśle wyznaczone. Ja pytałam i o dzieci i o aquaaerobik. Np. pon-pt 9-10:15 i sob 10-15. a jeśli chodzi o pływanie z dziećmi około 2latek, to środa o 17:45. Ale mogło mi się pomieszać.. W każdym razie tak mw. to wygląda.W karnecie bilet kosztuje 20 zł, bez karnetu 25 (tylko znów nie pamiętam czy aquaa. czy dzieci..).Można zadzwonić tam i wszystko powiedzą (ale chyba ceny są takie same, po prostu wejście). Wiec jeśli chodzi o dzieci - naukę pływania - to wychodzi podobnie jak kurs w Aquaparku. A basen jaki jest też jestem ciekawa i chyba kiedyś się tam przejadę. Ja myślę i tak korzystać, tylko teraz mam anginę , a na sierpień wyjeżdżam. Zatem od września... Facet, z którym rozmawiałam, powiedział mi że mają podwójne filtry i coś tam jeszcze bla bla , ale chloru "odrobinę" dodają. Mniej niż normalnie na basenach, ale wolą dodawać. W oczka szczypać nie powinno. Czy któraś z was chciałaby tam chodzić z dzieckiem lub na aquaaerobik od września? Miło byłoby się spotkać )) Majka Odpowiedz Link Zgłoś
a.25 Re: Basen-Krakow!!! 24.07.03, 21:12 Nauka pływania dla takich maluchów prowadzona jest również w basenie na ul. Szuwarowej w klubie Escada. Ale duzo chętnych i pobodno czeka się pół roku. Poza tym sam klub jest dość dobry. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: Basen-Krakow!!! 25.07.03, 18:14 Hej dziewczyny A macie może namiary na basen w Rydygierze ? I jakieś opinie słyszałyście ? Interesuje mnie zarówno aerobik wodny jak również nauka pływania dla dzieci. Pozdrawiam serdecznie Monika Odpowiedz Link Zgłoś