agaireszta 08.01.09, 16:20 Gdzie w Krakowie jest duży wybór łóżek piętrowych ? - szczególnie zależy mi na łóżkach trzyosobowych Będę wdzięczna za namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxagaxx Re: Łóżka piętrowe 08.01.09, 21:12 Ikea (podwójny dół, pojedyncza góra), Ysk (to samo) lub bardzo różniaste pomysły dla łóżka piętrowego 3osobowego - Allegro Odpowiedz Link Zgłoś
maka2003 Re: Łóżka piętrowe 09.01.09, 07:51 ja jeszcze widziałam w Witku, tym starym za zjazdem na autostradę. Ja kupowałam drewniane, podwójne, ale drugie wysuwa sie spod spodu - zakup przez allegro, dowieźli z okolic Łodzi - koszt transportu 70 pln - więc chyba podobny jak na terenie Krakowa. pozdrawiam, marta Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: Łóżka piętrowe 11.01.09, 13:06 Własnie chodzi mi o takie wysuwane trzcie łózko Ale zależałoby mi na oglądnięciu tego wynalzku w realu Odpowiedz Link Zgłoś
xb Re: Łóżka piętrowe 11.01.09, 19:38 witaj my znalezlismy firme meblomix (www.meblomix-polska.pl) takie podobno tylko oni robia w polsce ze u gory jest jednoosobowe a na dole jest rozkladana wersalka (pod łóża rozsuwane rozkładane) bedziemy miec do dwóch tygodni przywiezione do domu to wtedy bede mogla cos powiedziec blizej bo teraz to tylko ze zdjecia wyglada dosc solidnie i łądnie zdecydowlalismy ze wzgledu na mały metraz mieszkania zobaczymy jak przywioza co to za cudo wtedy moge powiedziec cos blizej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maka2003 Re: Łóżka piętrowe 12.01.09, 09:51 u mnie możesz oglądnąć wysuwane ale nie piętrowe. jak chcesz - napisz na prov to ie skontaktujemy. marta Odpowiedz Link Zgłoś
bugier Re: Łóżka piętrowe 07.02.09, 20:55 Łóżka piętrowe są o tyle wygodne, że oszczędzają przestrzeń. Szkoda tylko, że w naszych sklepach nie można spotkać takich rozwiązań, jak te tutaj: modernlokum.blogspot.com/2009/02/mae-pokoje-i-kompaktowe-ozka.html Odpowiedz Link Zgłoś
ireneusz7982 Re: Łóżka piętrowe 18.06.09, 21:00 POLECAM ŁÓŻKA PIĘTROWE w KRAKOWIE! piszcie na e-mail: black1000@o2.pl , sprawdzony gość, super jakość, ekstra ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
ireneusz7982 Re: Łóżka piętrowe 18.06.09, 21:02 Polecam producenta Łóżek piętrowych w Krakowie - super jakość, nie jakieś tam deseczki jak w IKEI. Łóżko bardzo solidne, grube deski. Piszcie na maila po katalog - gość wysyła wzory: black1000@o2.pl Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś