bachula_gr 10.11.03, 17:04 Czy kto wie gdzie mozna dostac w Krakowie? ba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chochlik4 Re: Ciuchy MA-MA 10.11.03, 20:52 Hej! Ja kupiłam spodnie Ma-ma na ul. Kalwaryjskiej. Nie pamiętam numeru, ale idąc od Korony w stronę Matecznego to po prawej stronie, trzeba wejść w bramę. O ile pamiętam są tam jakieś gabinety lekarskie. Niedaleko jest sklep indyjski i bankomat. Jest szyld, ale niewielki. Poszukaj. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik4 Re: Ciuchy MA-MA 10.11.03, 20:53 Aha zapomniałam dodać, że jest to sklep z ciuchami ciążowymi, ale czy mają tam coś więcej Ma-my, to nie wiem. Ja poprzestałam na spodniach tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
elli0 Re: Ciuchy MA-MA 10.11.03, 22:40 Witam Sklep o ktorym mowa znajduje sie na Kalwaryjskiej 24.Gdyby Cie interesowalo cos innego ,to na przeciwko tego sklepu po drugiej stronie ulicy znajduje sie sklep z odzieza jeansowa, w tym takze ciazowa-polecam. Elli Odpowiedz Link Zgłoś
ddudi Re: Ciuchy MA-MA 14.11.03, 22:37 małe sprostowanko - to jest kalwaryjska 26 - wejście w podwórzu )) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś