gosia782 21.10.05, 21:06 Mam ogromną prośbę: kto mógłby mi pomóc w wybraniu dobrego pediatry? Któremu z lekarzy mogłabym zaufać?????? Proszę o Wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polibius Re: ZAWIERCIE!!!!!!!! Dobry pediatra 22.10.05, 22:01 Cześć, przez 19 lat mieszkałam w okolicach Zawiercia ( Włodowice). Teraz mieszkam we Wrocławiu, ale spróbuję Ci pomóc, gdyż moja siostra mieszka w Zawierciu. Z tego co wiem, ona leczy dzieci u dr Borowieckiej lub Borowiec ( nie wiem, które nazwisko jest prawidłowe). Siostra jest z niej bardzo zadowolona, zwłaszcza, ze ta lekarka jest dostępna dzień i noc. Ale wiesz jak to jest, jednemu może odpowiadać innemu nie. Najlepiej sama sprawdź kto Ci najlepiej będzie odpowiadał. Pozdrawiam Zawiercie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia782 Re: ZAWIERCIE!!!!!!!! Dobry pediatra 23.10.05, 12:41 Bardzo Ci dziękuję za pomoc , jest to dla mnie bardzo cenna informacja. Spróbuję poszukać gdzie przyjmuje, ponieważ nie spotkałam się jeszcze z takim nazwiskiem. Dziękuję bardzo jeszcze raz. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś