ann32 23.01.06, 09:59 Kochane Mamusie proszę doradźcie gdzie można kupić fajne łóżeczko dla trzyletniej dziewczynki w okolicach Chorzowa/Katowic i czym się kierować przy takim zakupie. Z góry dziękuję Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: łóżeczko dla trzylatka 24.01.06, 14:58 Ja osobiście planuję zakup rozkładanego łózeczka w Ikei. Jest ich nawet spory wybór - jeśli chodzi o dziewczynki. Rozciągane drewniane - z materacem ok. 600zł, metalowe/czarne - podobna cena oraz innych parę modeli. Obok zaraz jest AGATA - tam też coś można wyszukać. Nic innego nie przychodzi mi do głowy - tymbardziej, że nie piszesz w jakim stylu masz urządzony pokoik - rustyk, sosna, nowoczesne?? wklejam linki www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=19&catalogId=10103&langId=- 27&topcategoryId=15567&parentCats=15567*16180*16182&categoryId=16182&cattype=sub www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=19&langId=-27&catalogId=10103&cattype=top&identifier=00010_irwtree003 pozdrawiam i powodzenia Ania Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: łóżeczko dla trzylatka 24.01.06, 15:35 Ja mam od kilku lat VOX dla 2 dzieci. Gorąco polecam, bo meble są solidne. Mozna je kupić w Agacie i Roździeniu, a obejrzeć na stronie internetowej. www.vox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ann32 Re: łóżeczko dla trzylatka 24.01.06, 18:59 Bardzo Wam dziękuję i serdecznie pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aniade Re: łóżeczko dla trzylatka 25.01.06, 13:43 A ja zrobiłam na zamówienie ( sosna pomalowana na olchę, ale wygląda trochę jak teak ) szerokie na 80 cm i długie na 170 cm. Stwierdziliśmy, że taki rozmiar jest wystarczający póki co. Łóżko ma też 2 szuflady ( można np. zrobić jedną jeśli z którejś strony dosunięte są meble i szuflady i tak nie możnaby odsunać ). My właściwie używamy jednej na pościel, a druga jest nieskręcona bo właśnie nie zmieściłaby się ( chyba że przerobimy ją na węższa ) i pod łózkiem leżą pudełka z puzzlami i grami. Też myślałam o Ikei i Agacie ( w tej drugiej albo łóżka długie na 210 cm i szerokie na 100 cm albo tapczaniki ) ale w końcu wyszło jak napisałam. Mam nadzieję, że Ci pomogłam w decyzji Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Aniu;-)) 25.01.06, 15:09 hej,a czy mozesz napisac ile kosztowalo takie łożko na wymiar? mysiam Odpowiedz Link Zgłoś