Dodaj do ulubionych

łóżeczko dla trzylatka

23.01.06, 09:59
Kochane Mamusie proszę doradźcie gdzie można kupić fajne łóżeczko dla
trzyletniej dziewczynki w okolicach Chorzowa/Katowic i czym się kierować przy
takim zakupie. Z góry dziękuję Ania
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: łóżeczko dla trzylatka 24.01.06, 14:58
      Ja osobiście planuję zakup rozkładanego łózeczka w Ikei. Jest ich nawet spory
      wybór - jeśli chodzi o dziewczynki. Rozciągane drewniane - z materacem ok.
      600zł, metalowe/czarne - podobna cena oraz innych parę modeli. Obok zaraz jest
      AGATA - tam też coś można wyszukać. Nic innego nie przychodzi mi do głowy -
      tymbardziej, że nie piszesz w jakim stylu masz urządzony pokoik - rustyk,
      sosna, nowoczesne??

wklejam linki

www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=19&catalogId=10103&langId=-
      27&topcategoryId=15567&parentCats=15567*16180*16182&categoryId=16182&cattype=sub

www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=19&langId=-27&catalogId=10103&cattype=top&identifier=00010_irwtree003

pozdrawiam i powodzenia
      Ania
    • gabrysia_s Re: łóżeczko dla trzylatka 24.01.06, 15:35
      Ja mam od kilku lat VOX dla 2 dzieci.
      Gorąco polecam, bo meble są solidne.
      Mozna je kupić w Agacie i Roździeniu, a obejrzeć na stronie internetowej.
      www.vox.pl
      • ann32 Re: łóżeczko dla trzylatka 24.01.06, 18:59
        Bardzo Wam dziękuję i serdecznie pozdrawiam Ania
        • aniade Re: łóżeczko dla trzylatka 25.01.06, 13:43
          A ja zrobiłam na zamówienie ( sosna pomalowana na olchę, ale wygląda trochę jak
          teak ) szerokie na 80 cm i długie na 170 cm. Stwierdziliśmy, że taki rozmiar
          jest wystarczający póki co. Łóżko ma też 2 szuflady ( można np. zrobić jedną
          jeśli z którejś strony dosunięte są meble i szuflady i tak nie możnaby
          odsunać ). My właściwie używamy jednej na pościel, a druga jest nieskręcona bo
          właśnie nie zmieściłaby się ( chyba że przerobimy ją na węższa ) i pod łózkiem
          leżą pudełka z puzzlami i grami. Też myślałam o Ikei i Agacie ( w tej drugiej
          albo łóżka długie na 210 cm i szerokie na 100 cm albo tapczaniki ) ale w końcu
          wyszło jak napisałam. Mam nadzieję, że Ci pomogłam w decyzji smile

Pozdrawiam,
          Ania
          • mysiam Re: Aniu;-)) 25.01.06, 15:09
            hej,a czy mozesz napisac ile kosztowalo takie łożko na wymiar?
            mysiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka