patyczako 07.08.10, 17:52 gdzie w Poznaniu polecacie przekłuc uszy - najlepiej na Nowym miescie, Ratajach. Córka mnie meczy od jakiegos czasu a ja nie mam odwagi wejsc do pierwszej niesprawdzonej kosmetyczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet.cherry Re: przekluwanie uszu 07.08.10, 22:47 Pierwsza lepsza może nie mieć kwalifikacji i uszu nie przebije Ja przebijałam swoje niecałe pół roku temu na Rusa 11 (wieżowiec) w salonie fryzjersko-kosmetycznym, elegancko, czysto, dwa strzały z pistoletu i uszy przebite. Koszt 50 zł. Pani kosmetyczka bardzo sympatyczna. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: przekluwanie uszu 09.08.10, 17:15 o dzieki to niedaleko ode mnie to pewnie skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska1981 Re: przekluwanie uszu 10.08.10, 16:29 A ja polecam Studio Nail na Polance Ul. Katowicka. Uszy przebija Karolina. Super podejście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marsyla Re: przekluwanie uszu 10.08.10, 23:39 jeżeli już to tylko igłą, szybciej się goi i bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś