Dodaj do ulubionych

trzeci migdał

02.12.13, 21:26
mój synek (5 l.) ma do usunięcia trzeci migdał, w Pile musimy czekać do sierpnia na zabieg więc szukamy czegoś w Poznaniu, proszę o informacje gdzie w Poznaniu mogę usunąć migdał synkowi zależy mi na lekarzu, który ma bardzo dobre podejście do dziecka no i wolałabym chyba pod narkozą (niestety zbadanie mojego dziecka to sport ekstremalny dlatego nie wyobrażam sobie wycięcia migdała) nie wiem jak wyglądają terminy, ewentualnie jak ktoś się orientuje to proszę o podanie kosztu takiego zabiegu prywatnie, no i zależy mi również na szybkim opuszczeniu szpitala ( w miarę możliwości oczywiście), nasza pediatra wspominała coś o Wildzie, ale tam chyba w znieczuleniu miejscowym robią, za wszystkie informacje z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • jolzeid Re: trzeci migdał 30.12.13, 00:35
      Polecam Ty i Dziecko os. Jana III Sobieskiego 103. 61 825-27-47. Wycinają na refundację i prywatnie w uśpieniu . Wchodzisz z dzieckiem zasypia na kolanach i budzi się po zabiegu z Tobą przy łóżku. I po 2-3 h do domu. My byliśmy u dr Woźnickiego, najpierw sami sprawdzają potrzebe zabiegu - normalna wizyta , potem umawiają termin zabiegu.
      • zdziwik Re: trzeci migdał 31.12.13, 17:04
        ja polecam dolna wilde ale kosztu nie pamietam ale chyba 1000 nie przekroczylo z narkoza, nie pamietam ale polecam
        • bosminka Re: trzeci migdał 20.01.14, 16:10
          Dr Lemański Marek, Dolna Wilda 16, leczy i czasem udaje się obejść bez zabiegu. Ale w razie czego na miejscu są też usuwane migdały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka