mplu 03.09.04, 12:51 czy ktoś może polecić dobrego dziecięcego neurologa w Poznaniu. Chodzi o wzmożone napiecie mięśniowe? Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morym Re: neurolog Poznań 03.09.04, 13:03 Koleżanka mojej mamy jest pediatrą i poleciła jej dr Korzeniowską - przyjmuje na ul. Słonecznej - nie znam dokładnych namiarów - ponoć dobra ale nic więcej nie umiem Ci powiedzieć. Ja myślałam żeby się do niej wybrać zdesperowana moim niespełna 4 miesięcznym synkiem, który budzi się w nocy co chwilkę ale tak jakoś głupio mi iść do neurologa z dzieckiem co w nocy nie chce spać - pewnie i tak by mi powiedziała,że taka jego natura...powiedz mi proszę jak się objawia u Twojej dzidzi to wzmożone napiecie, bo ponoć od tego tez są kłopoty ze snem...może mój syn też to ma - ponoć jest trudne do wykrycia - nawet przez pediatrów. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mplu Re: neurolog Poznań 03.09.04, 15:40 Nasz ma czesto zacisniete piesci przy recach i troche napiete raczki (sprawdzisz to np. krzyzujac rece na klatce- jak jest opor to moze byc napiecie) Odpowiedz Link Zgłoś
qzka1 Re: neurolog Poznań 03.09.04, 15:09 Pani dr Milecka, przyjmuje na Kórnickiej na Kasę Chorych oraz prywatnie (w marcu było chyba 50 zł, choć ja byłam w ramach ubezpieczenia). Bardzo miła neurolog i pediatra jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mplu Re: neurolog Poznań 03.09.04, 15:38 A jak badała dziecko- mozesz troche opisac? Moze byc na studencik101@poczta.onet.pl. Bo my bylismy na Polnej i tam neurolog powiedzial ze nie ma zadnych problemow a dzisiaj po wizycie u rehabiltantki (po skierowaniu od rodzinnego) mamy dosc silne napiecie i asymetrie i metode Voyty w najblizszym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
justycha_1 Re: neurolog Poznań 26.09.04, 00:13 Równiez polecam dr Milecką.Bardzo sympatyczna i rzeczowa osoba,zebrała dokładny wywiad i zbadała porządnie mała/na kozetcei przed lustrem/.Byłam u niej raz prywatnie i raz na fundusz i nie widze różnicy-tylko to czekanie w poczekalni..Moim zdanie godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
skorc1 Re: neurolog Poznań 04.10.04, 10:40 Nie wiem czy to jeszcze aktualne - ale również polecam dr Milecką Artur Odpowiedz Link Zgłoś