Dodaj do ulubionych

Położna środowiskowa, pediatra - Strzeszyn Grecki

10.11.05, 09:18
Niedługo się tam przeprwadzam i niedługo zostanę też po raz pierwszy mamą i
chciałabym juz teraz wybrać położną środowiskową i pediatrę. Czy macie kogoś
fajnego, sprawdzonego? Poleccie mi proszę.
Obserwuj wątek
    • lena99 Re: Położna środowiskowa, pediatra - Strzeszyn Gr 10.11.05, 14:13
      Witaj,
      Ja tez od niedawna mieszkam na Strzeszynue Gr. Mogę Ci polecić z czystym sercem
      położną p. Grażynę Szurkowską. Bardzo miła, rzeczowa, usmiechnięta, można do
      niej zadzwonić w każdej chwili, zapytać o wszystko. Nie wiem, czy to jest
      połozna środowiskowa; to taka położna, która przychodzi po urodzeniu dziecka.
      Naprawdę polecam. Można się do niej zapisać w przychodni hipokrates, jak chcesz
      mogę poszukac telefonu.
      Natomiast odradzam pediatrę z tej przychodni. Ja do niej zapisałam dzieci, gdy
      się tu przeprowadziłam, tu jest tylko jedna przychodnia. I bardzo żałowałam. Po
      dwóch wyzytach przepisałam dzieci do innej przychodni, na Ogrodach, do
      pediatry, która kiedyś przyjmowała w hipokratesie, a teraz ma własny gabinet.
      Chodzi do niej sporo osób ze Strzeszyna. Jeśli chcesz jeszcze cos wiedziec, to
      pisz śmiałosmile
      Pozdrawiam,
      Lena
      • muchomorek23 Re: Położna środowiskowa, pediatra - Strzeszyn Gr 10.11.05, 15:09
        Wielkie dzięki, jeśłi miałabyś jakiś nr tel. to chętnie skorzystam bo teraz
        niestety muszę dużo leżeć i trudno byłoby mi się tam wybrać osobiście.
        A przeprowadzka pod koniec miesiaca albo na początku grudnia i nie wiem czy
        dotrwam.
        • lena99 Re: Położna środowiskowa, pediatra - Strzeszyn Gr 10.11.05, 20:05
          Tel. do przychodni Hipokrates 8420064. Jeśli będziesz potrzebować tel. do
          p.Grażyny, to podam Ci na priv. Ale myślę, że wszystkiego dowiesz się w
          przychodni. Trzymaj się!
    • iwonabw Re: Położna środowiskowa, pediatra - Strzeszyn Gr 10.11.05, 21:37
      Na Strzeszynie położna środowiskową jest też pani Anna Michalska. Polecam tel
      0608 510 738. W każdej chwili można do niej zadzwonić, gdy ma się jakieś
      wątpliwości czy problem z maluszkiem. Hipokratesa też nie polecam ani
      pracującej tam pani doktor. Świetnym lekarzem jest pani doktor o której pisała
      lena99, my też do niej jeździmy na Ogrody.
    • muchomorek23 Re: Położna środowiskowa, pediatra - Strzeszyn Gr 14.11.05, 10:58
      Dzięki dziewczyny za pomoc. Mogłybyście mi jescze podać tel do pediatry na
      priva?
    • dorkapoz Re: Położna środowiskowa, pediatra - Strzeszyn Gr 15.11.05, 12:20
      ja tez polecam dr felerowicz na Ogrodach też się przeniosłam do niej z sobą i
      moją córcią- przychodnia POFAM, ul. Lindego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka