muchomorek23 10.11.05, 09:18 Niedługo się tam przeprwadzam i niedługo zostanę też po raz pierwszy mamą i chciałabym juz teraz wybrać położną środowiskową i pediatrę. Czy macie kogoś fajnego, sprawdzonego? Poleccie mi proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena99 Re: Położna środowiskowa, pediatra - Strzeszyn Gr 10.11.05, 14:13 Witaj, Ja tez od niedawna mieszkam na Strzeszynue Gr. Mogę Ci polecić z czystym sercem położną p. Grażynę Szurkowską. Bardzo miła, rzeczowa, usmiechnięta, można do niej zadzwonić w każdej chwili, zapytać o wszystko. Nie wiem, czy to jest połozna środowiskowa; to taka położna, która przychodzi po urodzeniu dziecka. Naprawdę polecam. Można się do niej zapisać w przychodni hipokrates, jak chcesz mogę poszukac telefonu. Natomiast odradzam pediatrę z tej przychodni. Ja do niej zapisałam dzieci, gdy się tu przeprowadziłam, tu jest tylko jedna przychodnia. I bardzo żałowałam. Po dwóch wyzytach przepisałam dzieci do innej przychodni, na Ogrodach, do pediatry, która kiedyś przyjmowała w hipokratesie, a teraz ma własny gabinet. Chodzi do niej sporo osób ze Strzeszyna. Jeśli chcesz jeszcze cos wiedziec, to pisz śmiało Pozdrawiam, Lena Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 Re: Położna środowiskowa, pediatra - Strzeszyn Gr 10.11.05, 15:09 Wielkie dzięki, jeśłi miałabyś jakiś nr tel. to chętnie skorzystam bo teraz niestety muszę dużo leżeć i trudno byłoby mi się tam wybrać osobiście. A przeprowadzka pod koniec miesiaca albo na początku grudnia i nie wiem czy dotrwam. Odpowiedz Link Zgłoś
lena99 Re: Położna środowiskowa, pediatra - Strzeszyn Gr 10.11.05, 20:05 Tel. do przychodni Hipokrates 8420064. Jeśli będziesz potrzebować tel. do p.Grażyny, to podam Ci na priv. Ale myślę, że wszystkiego dowiesz się w przychodni. Trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: Położna środowiskowa, pediatra - Strzeszyn Gr 10.11.05, 21:37 Na Strzeszynie położna środowiskową jest też pani Anna Michalska. Polecam tel 0608 510 738. W każdej chwili można do niej zadzwonić, gdy ma się jakieś wątpliwości czy problem z maluszkiem. Hipokratesa też nie polecam ani pracującej tam pani doktor. Świetnym lekarzem jest pani doktor o której pisała lena99, my też do niej jeździmy na Ogrody. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 Re: Położna środowiskowa, pediatra - Strzeszyn Gr 14.11.05, 10:58 Dzięki dziewczyny za pomoc. Mogłybyście mi jescze podać tel do pediatry na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
dorkapoz Re: Położna środowiskowa, pediatra - Strzeszyn Gr 15.11.05, 12:20 ja tez polecam dr felerowicz na Ogrodach też się przeniosłam do niej z sobą i moją córcią- przychodnia POFAM, ul. Lindego Odpowiedz Link Zgłoś