dusiek7 22.06.06, 18:02 Witam! Mieszkam w Poznaniu od niedawna i dlatego nie orientuję się gdzie mogę wypożyczyć książki do poczytania? Literatura piękna, młodzieżowa itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martheatre Re: Biblioteka 22.06.06, 19:38 Nie wiem, gdzie dokładnie mieszkasz. Po całym Poznaniu rozsiane są filie Biblioteki Raczyńskich, jedne lepiej, drugie gorzej zaopatrzone. Podpowiedz, w którym punkcie Poznania mieszkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
dusiek7 Re: Biblioteka 22.06.06, 20:08 no tak właśnie myślałam, że musi być jakaś filia Raczyńskich.. ja mieszkam na Ratajach. Odpowiedz Link Zgłoś
martheatre Re: Biblioteka 22.06.06, 20:20 Na os. czecha w budynku szkoły, na os. Oświecenia w takim kompleksie sklepów, jest tam też siedziba kablówki, na piętrze. Tę drugą baaardzo polecam. Warto zajrzeć również na stronę www.bracz.pl. To strona biblioteki raczyńskich, znajdziesz tam wykaz wszytskich fili z godzinami otwarcia, dokładnymi adresami i numerami telefonów. Pozdrawiam. No i miłej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
dusiek7 Re: Biblioteka 22.06.06, 20:43 Bardzo bardzo dziękuję!! Jutro wybiorę się na Oświecenia! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
milka1974 Re: Biblioteka 22.06.06, 21:33 jeszcze na Lecha w desce z zegarem - godziny otwarcia pn,śr,pt 13-19, wt, czw chyba od 9-14 Odpowiedz Link Zgłoś