nathalka2 06.10.06, 12:37 Czy znacie moze / polecacie jakis dom opieki nad osobami starszymi w Poznaniu lub powiecie poznanskim? Prywatne jak najbardziej wchodza w rachube. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
earl.grey Re: Dom opieki ??? 06.10.06, 16:12 jest w Buku, prowadzony przez siostry zakonne. Jest w Poznaniu, nazywa się Dom Weterana, przy ul. Dojazd (chyba), w każdym razie na Wilczaku, nad Wartą, ale tam długo się czeka na miejsce jest w Lisówkach, prywatny Odpowiedz Link Zgłoś
sommer1 Re: Dom opieki ??? 09.10.06, 09:37 Jest prywatny dom opieki "Charyzma" w Zaniemyślu: ładnie położony przy lesie, bardzo miła kadra i p. dyrektor, starają się bardzo. Są imprezy dla pensjonariuszy, różne formy aktywizacji, uroczystości dla mieszkańców i ich rodzin. Wystrój może nie najładniejszy, ale ostatni raz byłam tam 2,5 roku temu, więc może coś się zmieniło. JA polecam z doświadczenia. Namiary na ww.charyzma.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
przemo33.p Re: Dom opieki ??? 11.12.16, 14:22 Mogę pomóc w wyborze odpowiedniej placówki, gdyż współpracuję z Prywatnymi Domami Seniora na terenie woj. dolnośląskiego oraz wielkopolskiego. Ja doradzam kilka placówek, zaś Senior wraz z rodziną wybiera tą, która najbardziej Mu odpowiada. Za usługę pośrednictwa nie pobieram żadnych opłat. Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt pod numerem telefonu 693 465 703. Pozdrawiam, Przemek Odpowiedz Link Zgłoś