Dodaj do ulubionych

Weterynarz

IP: *.* 11.09.02, 07:59
Cześć!Znacie jakiegoś godnego polecenia weterynarza w Poznaniu? Koleżanka ma bardzo chorego kotka. Jeździ do kliniki na MieszkaI, ale tam generalnie specjalizują się w wypisywaniu rachunków, a nie w leczeniu. Może możecie coś polecić, szkoda zwierzaka...Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: mszb Re: Weterynarz IP: *.* 11.09.02, 13:40
      Całkiem niedawno mieliśmy też ten problem. Prawdę mówiąc myśliśmy, że nasza Kicia tego nie przeżyje (ma 10 lat). A nasz synuś prawie się nie odzywał i budząc się rano najpierw sprawdzał czy Kicia jeszcze żyje...... Mogę z czystym sumieniem polecić przychodnię na Bławatkowej (Dębiec). Byliśmy tam juz kilka razy. Jest czynna do 18.00. Nie jest bardzo drogo, a lekarze w miarę sympatyczni. Jeden rozmawia ze zwierzętami jak z małymi dziećmi.
      • Gość: Myszka2001 Re: Weterynarz IP: *.* 13.09.02, 15:26
        Ja mam dobrego weterynarza, ale w Środzie Wlkp.Paweł Skarżyński tel.2853014.Zna wielu lekarzy w Poznaniu, może poleci kolegę....
    • Gość: kajaczek Re: Weterynarz IP: *.* 13.09.02, 23:16
      Mnie polecano choć jeszcze sama nie sprawdzałam klinikę Pluto na Os.Jagiellońskim ,jest tam Pani weterynarz(nie pamiętam nazwiska ale chyba jest tam jedyną kobietą),która jest homeopatą i tymi sposobami potrafi skutecznie pomóc.Polecała mi kobieta,która ma hodowlę psów i wielu weterynarzy już sprawdziła.
    • Gość: Renata Re: Weterynarz IP: *.* 02.10.02, 22:44
      Jak tam kotek? Mam nadzieję, że lepiej ale na wszelki wypadek podaję namiary na bardzo fajnego weterynarza:dr Woliński ul.Matejki 60 tel. po 16-tej 8666 364 , tel. kom. 0602/ 263 575. Ma złote serce dla zwierząt i leczył mojego kota i psa.Pozdrawiam Renata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka