Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog z Lutyckiej poszukiwany!

01.02.07, 11:07
Jestem w ciąży i szukam dobrego gin z tego szpitala najchetniej z namiarami
na gabinet prywatny, koszt wizyt itp. Pierwsze dziecko rodziłam na Lutyckiej
ale nie miałam swojego lekarza z tego szpitala, teraz chciałabym mieć.
Doradźcie, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • arvenha_81 Re: dobry ginekolog z Lutyckiej poszukiwany! 01.02.07, 11:45
      Hej wink ja chodzę do dra Janusza Talikowskiego - pracuje na Lutyckiej. Bardzo
      sympatyczny, wyjaśniający i spokojny. Jest dosyć ostrożny, ale wolę to niż
      bagatelizowanie wielu rzeczy przez innych... Lekarz przyjmuje m.in. w Lux Medzie
      na Roosevelta (tam wizyta kosztuje jakoś 70 albo 80 zł - w tym usg z tego co
      wiem) - ja tam właśnie do niego chodzę, ale średnio orientuję się w cenie, bo
      wizyty mam opłacane z pakietu medycznego przez pracodawcę. Poza tym lekarz
      przyjmuje też gdzieś na Ratajach i chyba również w samym szpitalu... W Lux
      Medzie tzreba się umawiać ok. 2 tyg wcześniej do niego, ale szczerze polecam.
      • goczis Re: dobry ginekolog z Lutyckiej poszukiwany! 01.02.07, 13:29
        dr Polaszewski
        Przyjmuje na ul.Podgajskiej.
        Tel.8417925
        Wizyta 100zł.
        Prowadził moją ciążę. Naprawdę polecam.
        Pozdrawiam! Gosia
        • annairam Re: dobry ginekolog z Lutyckiej poszukiwany! 01.02.07, 17:09
          Dr Puszka- Milczyński, przyjmuje prywatnie w gabinecie na ul. Wołyńskiej 5, cena
          wizyty ok 70-80 zł. W czasie ciąży gdy przychodziłam często płaciłam max. 60 zł.
          Usg ma na miejscu. Wszystkie badania w gabinecie są wliczone w jednorazową
          opłatę. We ług mnie jest kompetentny i bardzo sympatyczny. Jestem bardzo
          zadowolona z prowadzenia ciąży i ogólnej opieki również. Przy samym porodzie nie
          był bo nawet gdybym chciała było to niemożliwe (lekarz miał połamane żebra) ale
          wiem, że dzwonił do szpitala przed tym jak tam pojechałam i podczas pobytu.
          • ja_goda Re: dobry ginekolog z Lutyckiej poszukiwany! 02.02.07, 12:13
            Ja tez chodze do Puszki, juz od 12 lat, prowadzil moje 2 ciaze. Z tego co sie
            orientuje to on nie przychodzi na porody i w ogole na Lutyckiej to nie jest
            praktykowane. Jesli masz tam swojego lekarza to on po prostu powiadamia
            dyzurujacy personel ze to jego pacjentka, ale nie wiem czy to skutkuje
            jakims "lepszym" traktowaniem. W trakcie 2 porodu moj lekarz przyszedl na sale
            porodowa, bo akurat byl w szpitalu, ale samego porodu nie odbieral, bo skonczyl
            juz dyzur. Ja bylam z tego zadowolona, bo jakos czuje wewnetrzna niechec do
            placenia lekarzowi za to, ze bedzie przy moim porodzie. Nie moge narzekac na
            personel, z obydwu porodow bylam bardzo zadowolona. A Puszka jest bardzo
            specyficzny smile), owszem sympatyczny, ale wiem, ze wielu osobom nie odpowiada
            jego sposob bycia. Wedlug mnie to dobry lekarz "starej daty", jak ciaza
            przebiega bez problemu to wszystko prowadzi rutynowo, ale jak tylko sa jakies
            klopoty, dokladnie to sprawdza i zleca dodatkowe badania.
        • magdapoz Re: dobry ginekolog z Lutyckiej poszukiwany! 22.02.07, 15:13
          Ja tez poleca Polaszewskiego nie zamieniłabym go na żadnego innego.
          Ogromne doświadczenie i... jest ordynatorem
          POzdrawiam
          Ps. DObry wybór odnośnie szpitala.
    • joanna_poz Re: dobry ginekolog z Lutyckiej poszukiwany! 02.02.07, 12:16
      moją ciążę 3 lata temu prowadził dr Wandelt - ma gabinet na Strzeszynskiej (i
      wtedy pracował na Lutyckiej - ale przy porodzie nie był).
      w jego gabinecie położną jest tez p. Grazynka, która jest oddziałowa
      pielęgniarek na położnictwie na Lutyckiej.
      • mycha1812 Re: dobry ginekolog z Lutyckiej poszukiwany! 04.02.07, 23:14
        drPaweł Wandelt nadal pracuje na Lutyckiej szczerze polecam wizyta kosztuje o
        70 zł ( rok temu nie wiem jak tera pewnie tak samo ) z usg , badaniami .
        Prowadził moje 3 ciąże naprawdę polecam tel. do rejestracji 61 8221172 . Ruch u
        niego spory trzeba sie wcześniej zarejestrować . Nie płaciłam lekarzowi za
        poród ale udało mi sie tak rodzić , że dr akurat miał dyżur smile
        • groszek28 Re: dobry ginekolog z Lutyckiej poszukiwany! 07.02.07, 11:17
          no cóz powtórze sie, polecę dr Wandelta, jest rewelacyjny.
    • chiqita7 Re: dobry ginekolog z Lutyckiej poszukiwany! 11.02.07, 00:20
      Tylko i wyłacznie doktor WANDELT!!!!
    • sylwialehmann Re: dobry ginekolog z Lutyckiej poszukiwany! 21.03.07, 22:51
      2 miesiące temu rodzilam na Lutyckiej i miałam "swoją położną" 100 razy kepsza
      od lekarza, moge dac ci do niej namiar, a do lekarza chodzilam do doc.
      Klejewskiego, on nie pracuje na Lutyckiej , ma gabinet na pl. Spiski i
      przyjmuje w ramach NFZ. moje gg 6599907
    • gosionica Polaszewski 22.03.07, 10:06
      Gdy w szpitalu powiesz, że jesteś od Polaszewskiego to od razu masz lepsze
      traktowanie.
    • bubal1 Re: dobry ginekolog z Lutyckiej poszukiwany! 22.03.07, 13:44
      Dr Polaszewski spokojny nie panikuje bez potrzeby ale nie lekceważy, wytłumaczy
      wszystko dokładnie i można do niego dzwonić w razie pytań. Naprawdę polecam
      prowadził moją ciążę.
      • amania Re: dobry ginekolog z Lutyckiej poszukiwany! 24.03.07, 18:26
        moje dwie koleżanki są bardzo zadowolone z Polaszewskiego
        jedna z nich, wyłącznie dzięki niemu urodziła swoje drugie dziecko
      • niewiernamaria1 Andrzej Polaszewski---polecam 08.11.07, 10:45
        chodze do tego lekarza juz od kilku lat,za moja namowa poszly tam
        moje kolezanki i siostra.Jest bardzo fachowych specjalista,zawsze mi
        doradza ,nawet prywatnie,a na marginesie jest bardzo sympatycznym
        facetem.Wizyta u niego,to zaden stres.Dla kobiet ,ktore chca rodzic
        na Lutyckiej,on jest tam ordynatorem smile Naprawde goraco polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka