asik1313 29.04.03, 10:46 Szukam dobrego pediatry na Kasę Chorych, bo na naszej Pani doktor się zawiedliśmy. Pozdrawiam. Asik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smarta1 Re: Dobry pediatra. 05.05.03, 12:04 Ja też szukam sprawdzonego pediatry / lekarza rodzinnego na kasę chorych. Jeżeli macie pediatrę przyjmującego prywatnie, ale godnego zaufania to również proszę o info. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
amania Re: Dobry pediatra. 07.05.03, 19:12 Mogę polecić naszego. Leczymy się u niego wszyscy(+ moi rodzice i teściowa), jest dokładny, stosuje głównie leki homeopatyczne i jak narazie (od 1,5 roku) nas nie zawiódł a wręcz przeciwnie raz nawet zadziwił (pozytywnie!). Przyjmuje w okolicy ronda Przybyszewskiego (oczywiście w ramach kasy chorych) codziennie od pon. do pt. Gdybyście chciały namiary to piszcie na priv. Ania. P.S. Jest dość młody (ale zapewniam, że ma dużą wiedzę) i sam ma kilkuletnie dzieci. annakas@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agga_w Re: Dobry pediatra. 07.05.03, 13:30 Napisałam do Ciebie na priva, ale nie wiem czy wiadomość poszła, jeśli nie, to daj znać, napiszę raz jeszcze.Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś