Dodaj do ulubionych

dobry ortopeda Poznań

06.05.08, 21:32
Mamy z Poznania-czy któraś z Was może polecić dobrego ortopedę? Moze
w szpitalu ortopedycznym na 28 czerwca?? Musialabym skonsultować
bóle nóżek-mam nadzieję, ze wzrostowe, ale od czasu do czasu pojawia
się utykanie. wszystko to rzadko - dwa tygodnie i przerwa bez
żadnych objawów.czy przy bólach wzrostowych moze pojawić się
utykanie?
Obserwuj wątek
    • siv1985 Re: dobry ortopeda Poznań 06.04.15, 21:10
      Od kolan jest dr Piotr Krawczuk z Artrocenter, konsultacje przeprowadza w Przychodni Kossaka 4. Może tam?
    • sweetabc Re: dobry ortopeda Poznań 11.05.15, 19:22
      Moja ciotka (też matka wink ) od trzech lat ma problem z kolanem mojej kuzynki, sprawa po wypadku, nie mniej kilku specjalistów już rozkładało ręce, łączenie z tym, że sugerowali iż noga będzie sztywna i może się inaczej że tak napisze rozwijać, nie chcę czegoś poprzekręcać, a nie znam na pamięć jej historii choroby, jednak jak to ciotka określiła na nogi w końcu postawił ją pan Kosmowski. Chyba Jędrzej, o ile pamięć mnie nie myli. Gabinet ma bodaj na Winogradach (ale dokładnej lokalizacji od ręki nie podam, mogę się dowiedzieć i dopisać). Nazwisko zapamiętałam bo dokładnie tak nazywa się mój sąsiad, człek, że tak napisze bardzo (by zachować kulturę) "drobiazgowy"... , o którym ciężko zapomnieć... W każdym razie do tego lekarze na szczęście raczej nie rodzina, bo ciotka jak kiedyś na ten temat rozmawiałyśmy, a zna "naszego kochanego sąsiada" to Pana "Doktorka" się podpytała i albo to nie jego rodzina, albo tak dobra, że się do niej nie przyznaje..
    • pacjent_1616 Re: dobry ortopeda Poznań 25.10.16, 10:43
      Dr Krawczuk nie pracuje dla Artrocenter już od dawna, jednak nadal prywatnie przyjmuje w Gabinetach Kossaka 4 w Poznaniu a zabiegi prywatnie wykonuje w kilku ośrodkach w Poznaniu i Środzie Wielkopolskiej
    • miloszewisz Re: dobry ortopeda Poznań 26.10.16, 19:52
      zdecydowanie polecam nowoczesne gabinety ortopedyczne w Klinice Promienistej, super fachowcy!
    • janeczkanela Re: dobry ortopeda Poznań 09.02.17, 10:16
      Muszę przyznać, że bardzo dugo szukłam dobrego ortopedy w Poznaniu, ale ostatecznie znalazłam świetnego w Luboniu. Koleżanka poleciła mi to miejsce: www.med-lux.pl/lekarze/ortopeda/ Bardzo fajny lekarz - od razu widać, że wie o czym mówi! No i z takim fajnym podejściem do dzieci smile
    • ewka243 Re: dobry ortopeda Poznań 26.06.17, 22:55
      Ja mogę osobiście polecić dr Piotra Jeske z kliniki promienistej w Poznaniu. Dobry fachowiec z pozytywnym podejściem do pacjenta i profesjonalista jeżeli chodzi o wykonywaną pracę
    • arkw3 Re: dobry ortopeda Poznań 24.04.19, 12:42
      Polecam dr Shadi.
      Pracuje w klinice prof. Napiontka (Wilda) oraz Klinice Grunwaldzkiej.
    • karolek2507 Re: dobry ortopeda Poznań 14.05.19, 15:59
      Ja bardzo dlugo szukalem dobrego ortopedy. Ciagle bole kolan dla mnie byly nie do zniesienia szczegolnie podczas biegania. Pracuje w Poznaniu, ale moje rodzinne miasto to Tarnowo Podgorne i tam moja mama w koncu umowila mnie do ortopedy bez mojej wiedzy. Smialem sie z tego bo przeciez w Poznaniu bylem juz u kilku i mi nie pomogli wiec co dopiero w mniejszym miescie. Los chcial zebym trafił do pana Jakuba Osucha z enel med i w koncu moge normalnie cwiczyc. Gdyby nie on to upaslbym sie jak swinia a tak to bol podczas wysilku zniknal i moge wrocic do kondycji. Mega polecam. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka