incrediblesound 01.05.05, 17:07 jakie są szanse, że mieszkanie, które na stronie OE ma status zarezerwowane a nie sprzedane się zwolni do sprzedaży? Czy jak już pojawia się taka rezerwacja to raczej na 100% się sprzeda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_sceptyk Re: RZYM - pytanko... 01.05.05, 19:24 hmm... to jest tak: - jeśli ktoś kto zarezerwował mieszkanie zdecyduje sie je kupić, to szanse na zwolnienie są małe, - ale jeżeli ktoś kto zarezerwował mieszkanie zrezygnuje, to szanse są duże... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ferla Re: RZYM - pytanko... 02.05.05, 14:15 nie sugeruj sie stroną OE, niezbyt czesto jest aktualizowana; lepiej zadzwonic do biura i tam pytać. nasze mieszkanie, mimo, że było zakupione we wrzesniu, do stycznia mialo status "wolne". nie wiem na jakiej zasadzie pojawia się status "zarezerwowane" - jeśli po podpisaniu przez kogoś umowy rezerwacyjnej, to raczej sa nikle szanse, że się zwolni. pozdr. f Odpowiedz Link Zgłoś
beata1023 Re: RZYM - pytanko... 02.05.05, 19:23 Ja zarezerwowalam sobie dwa mieszkania, bo nie bylam zdecydowana, ktore bedzie lepsze, a potem z jednego zrezygnowalam. Moim zdaniem dane wprowadzane sa na biezaco, ale oczywiscie najlepiej zadzwonic i zapytac. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ferla Re: RZYM - pytanko... 03.05.05, 18:19 beata1023 napisała: Ja zarezerwowalam sobie dwa mieszkania, bo nie bylam zdecydowana, ktore bedzie lepsze, a potem z jednego zrezygnowalam> no tak - tylko Twoje rezerwacje pewnie były ustne, na okres jedngo tygodnia, bo nie sądzę, abyś dwa razy placiła po 5 tys i potem dopiero decydowała sie na konkretne mieszkanie. a patrząc na tempo uaktualniania strony OE, nie wydaje mi się, by takie tydogniowe rezerwacje były wprowadzane. nieaktualne są zdjęcia z budowy, nieaktualny był status mojego mieszkania przez dluuugi okres czasu, nie ma mowy o Wiedniu, choć juz pojawił sie w sprzedaży, itp, itd... pozdrawiam, F. Odpowiedz Link Zgłoś