Dodaj do ulubionych

inter-plaza szuwarowa

25.07.05, 15:17
Kupiłam mieszkanie w bloku G przy Szuwarowej, tam gdzie ma być Inter-Plaza.
Czy ktoś zna szczegóły co to dokładnie ma być? I czy nie będzie to zakłócać
spokoju na osiedlu w tym rejonie?
A tak w ogóle to zadowoleni jesteście z mieszkania na Szuwarowej?
Obserwuj wątek
    • pinkdotr Re: inter-plaza szuwarowa 25.07.05, 15:59
      Zawsze dziwiłem się czytając podobne posty, jak ktoś już po zakupie mieszkania
      zaczyna się pytać o zasadnicze sprawy, które powinien sprawdzić PRZED podjęciem
      tak ważnej decyzji.

Inter-plaza to wg mojej wiedzy ma być jakiś trochę większy sklep
      spożywczy/wielobranżowy oraz zespół innych małych sklepików i punktów
      usługowych. Nie wiem czy mają tam być jakieś obiekty "rozrywkowe" ale i bez
      tego z pewnymi uciążliwościami musisz się liczyć. Myślę tu o zwiększonym
      hałasie, neonach świecących całą noc, tarasowaniu i niszczeniu chodników przez
      samochody dostawcze oraz samochody klientów dojeżdżająych z ogromnej odległości
      3 bloków dalej i ogólnie zwiększonym ruchu osób i pojazdów.

Sam nie wybrałbym mieszkania w takim bloku ani na przeciwko niego, ale dla
      Ciebie akurat te drobne uciążliwości mogą być pomijalne.

pozdrowionka

pinkdotR
    • micho777 Re: inter-plaza szuwarowa 25.07.05, 16:09
      beda tam rowniez PUB i sklep 24h z alkoholem.
      tego brakuje w okolicy niektorym.

to bedzie blok dla twardzieli
      • ruczaj.x Re: inter-plaza szuwarowa 25.07.05, 17:49
        nie stracie koleżanki ;)

ale Pub faktycznie by się przydał, będzie gdzie obejrzeć mecz czy wypić piwko
        • megurka Re: inter-plaza szuwarowa 26.07.05, 08:42
          Dzięki za optymistyczne prognozy na przyszłość;) Oczywiście, że przed zakupem
          mieszkania dowiadywałam się co to ma być, ale dowiedziałam się mniej więcej
          tego samego o czym piszecie. Myślałam, że może wiecie coś więcej. Jedyne o czym
          nie słyszałam to ten pub, ale mam nadzieję, że to żart(!) Nie przypuszczam,
          żeby były aż takie ogromne utrudnienia, ma tam być tylko jedno wejście, a
          wszystkie usługi i inne sklepy w środku. Nie przypuszczam więc, żeby ruch tak
          się zwiększył. "Blok dla twardzieli" - dzięki! Zresztą klatki i tak są od
          drugiej strony. A co do świecących neonów to sypialnię też mam z drugiej
          strony;)
          Powiedzcie mi jeszcze mili przyszli sąsiedzi ile płacicie za czynsz? Ja będę
          miała mieszkanko 51m2. Słyszałam, że monitoring jest drogi.
          Dzięki ruczaj.x za interwencję;)
          • ruczaj.x Re: inter-plaza szuwarowa 26.07.05, 09:55
            tam miało być chyba 'straszcie';)

co do tematu:
            eee tam... nie wierze w cuda, IB za bardzo dba o swoje osiedle, żeby doprowadzać do takich historii...
            Jedyne czego bardzo bym się obawiał to brak miejsc do parkowania.
            Nie wiem czy Pub, słyszałem plotki o lokalu gastronomicznym (restauracji), ale jak ostatecznie zakończy się sprawa, jeszcze nie wiem.
    • ruczaj.x Re: inter-bud Bobrzyńskiego 29.07.05, 12:13
      a tutaj w sumie ciekawa wziualizacja nowego osiedla IB:

www.mieszkania.tabelaofert.pl/imagesrc/klient_667/thumbsX_700Y_482/wiz_inter_bud_bobrzynskiego_1.jpg
      www.mieszkania.tabelaofert.pl/imagesrc/klient_667/thumbsX_700Y_482/wiz_inter_bud_bobrzynskiego_5.jpg
      plan zagospodarowania i dojazd:
      www.mieszkania.tabelaofert.pl/imagesrc/klient_667/thumbsX_700Y_482/wiz_inter_bud_bobrzynskiego_cale.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka