qwint 08.08.05, 15:20 polećcie jakies dobre pizzerie w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Re: Pizzeria IP: *.ghnet.pl 08.08.05, 17:28 pizza z prawdziwego zdarzenia , Amato pizza ul. Dobrego Pasterza 45 Polecam ,mają extra pizze ze szpinakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Pizzeria IP: *.netcontrol.pl 06.10.05, 20:52 wybralam sie po przeczytaniu forum do niby wspanialej pizzeri Amato na ulicy Dobrego Pasterza i niestety juz na wejsciu odrzucil mnie stan higieny wnetrza pizzerii wiec nie chce nawet wiedziec jak wyglada samo przyrzadzanie pizzy!no ale jak juz tam bylam to zamowilam pizze!sama pizza byla chlodna a czesc produktow az zalatywalo mrozonka!!nie polecam!wrecz zniechecam!!przykro mi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pizzeria IP: *.ghnet.pl 06.10.05, 23:03 Amato swietna pizza , a jeszcze lepsze Calzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Pizzeria IP: *.lama.net.pl 07.10.05, 02:29 Zgadzam sie: w Amato podaja pizze z psa!!Polecam Twierdze na dlugiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofi Re: Pizzeria IP: 213.206.148.* 06.10.05, 23:16 byłam ostatnio w uroczym miejscu na czerwonym prądniku, knajpka nazywa sie Amato.włoski klimacik, swiece, przyjemna muzyka, a co najważniejsze pizza jest pyszna! maja też sałatki , a co najważniejsze ceny są bardzo przyzwoite.plecam Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Pizzeria 06.10.05, 23:22 Super pizza jest w paskudnej budzie na Pietrusińskiego. Zwie się ta buda "Europizza". Żarłem już różne i w różńych miejscach... Ale tam robią wyśmienitą!! Ale nic poza pizzą tam nie polecam:(( Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Pizzeria 07.10.05, 20:31 ja lubie tą przy placy Wszystkicg Świetych nie pamiętam nazwy, no i Banolli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dredman Fabryka Pizzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 07:57 Na rogu ul. Jakuba i Józefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Fabryka Pizzy IP: 87.207.234.* 23.10.05, 22:11 Tylko i wyłącznie Trzy Papryczki na ul. Poselskiej albo Soprano na św.Anny. Moim zdaniem w Krakowie nie ma innych miejsc gdzie można zjeść pizze tak zbliżoną do tych które można zjeść w prawdziwych włoskich pizzeriach czy restauracjach. Moim zdaniem to, co się podaje w takiej Banolli, Pizzy Hut czy Fabryce Pizzy nie zasługuje na miano pizzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Fabryka Pizzy IP: 193.170.62.* 26.10.05, 21:34 Zgadzam sie z poprzednia wypowiedzia najleprze pizze w Krakowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś