mikolaj7 16.03.03, 22:21 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1374624.html wlos sie jezy... mam nadzieje, ze z krakowa nie ma polaczen do chin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grabex Re: epidemia.. 16.03.03, 22:23 Ale pewnie z Warszawy są, a warszawiacy czasem jeżdzą do Zakopanego na narty (oczywiście przez Kraków). wniosek - prędzej czy pozniej to do nas dotrze, a wtedy god bless us... Grabex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: epidemia.. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 22:24 Bezpośrednich nie, ale ludzie radzą sobie z przesiadkami. emka Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: epidemia.. 16.03.03, 22:25 No nie ma ale ciekawie to się nie zapowiada:( Ogłaszam lekarstwo: jabole!! jabolki to lekarstwo na wszystkie dolegliwości:) I pewnie na taką france też pomogą a jak nie to zawsze milej będzie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swarozyc Re: epidemia.. IP: *.telia.com 16.03.03, 22:27 Zaraza dotarla do was juz dawno, - "czarna zaraza" z Watykanu. Odpowiedz Link Zgłoś
grabex Re: epidemia.. 16.03.03, 22:28 Jabole są skuteczne tylko w przypadku polskich lub (w szerszym zakresie rzecz ujmując) słowiańskich wirusów. W tym konkretnym razie radziłbym 3 litry sake. Grabex Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: epidemia.. 16.03.03, 22:30 Eeee! dobry jabolek jest dobry na wszystko:) Ostatnio sprawdzałem - nawet na przaziębienie pomaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
grabex Re: epidemia.. 16.03.03, 22:33 Wiadomośc na czasie, bo właśnie czuję, że mnie coś łapie. Więc jabolek, powiadasz? Wypróbuję. Tylko powiedz w jakich ilościach, bo to się może skończyć czymś jkeszcze gorszym... Grabex Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: epidemia.. 16.03.03, 22:35 Minimum 1 flasia na półkulę! Ostatecznie można podgrzać z "korzyniami" ale to prawie profanacja! Odpowiedz Link Zgłoś
grabex Re: epidemia.. 16.03.03, 22:37 Jak mnie przez tydzień nie będzie na forum - to znaczy, że nie pomogło. Ale do rady się z wielką chęcią zastosuję. Grabex Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: epidemia.. 16.03.03, 22:40 Kuruj się bracie kuruj!! A jeżeli mimo to byś zachorzał to tylko z "braku wiary" w lekarstwo! Wiara czyni cuda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: epidemia.. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 18:50 skks napisał: > Minimum 1 flasia na półkulę! > Ostatecznie można podgrzać z "korzyniami" ale to prawie profanacja! podgrzewac jabola..? chyba zartujesz !! jakos sobie tego po prostu nie wyobrazam.. a co do epidemii - dzisiaj w teleexpresie mowili juz o kolejnych zarazonych ;( loty z przesiadkami sa bezpieczne dla nas, bo w niemczech, francji, czy stanach juz pewnie pilnuja, czy jacys chorzy nie przelatuja. mam nadzieje, bo przeciez na polskie sluzby nie licze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: epidemia.. IP: *.it-net.pl 16.03.03, 22:44 Co wy sie tak boicie śmiertecki, przecie na cosi trza bedzie pomrzeć. Narazie nie załować se okowitki, jaboli, jo ta mom nolewecke z pigwy, na sycko dobro, i nic mie nie biere. A jak trza bee iść, to trudno, bierem śmiertecke,kumoske pod pache i pódziymy razem. A moze juz nom syćkim wyryktowali koniec, kropke nad i zakiela Bush puknie na Irak, to nos załatwiom inacej, ftoz to wiy? Co sie bedziemy zawcasu gnębić. Nie uciekniemy przecie nika, no chyba, ze w góry. Telo.Pozdr. U nos nie umierajom, ba haj! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: epidemia.. 16.03.03, 22:47 Witaj !! Na śmierć to jestem zaszczepiony:) Bedę żył wiecznie jak idee tow. Lenina! Mówisz w Górach? Odpowiedz Link Zgłoś