Dodaj do ulubionych

GLANY, glany, glany...

IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 30.08.03, 12:02
Powiedzcie, jeśli wiecie, gdzie w Krakowie mozna kupić fajne glany...
Obserwuj wątek
    • Gość: jac Re: GLANY, glany, glany... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 12:45
      glany albo w martensie na szewskiej albo u szyszki(zamowienia bodajze w eboli
      na florianskiej)
      • Gość: melissa Re: GLANY, glany, glany... IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 30.08.03, 13:47
        na szewskiej są jakieś marne resztki, a u szyszki, to chyba jakoś tak jest
        średnio tanio... jeszcze jakieś propozycje?
        • Gość: jac Re: GLANY, glany, glany... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 15:23
          akurat na glany oplaca sie wydac troche kasy ja sobie kupilem kiedys grindersyi
          sluzyly mi dzielnie przez cztery lata fakt ze teraz w nich chodze tylkona
          koncerty niektire bo juz sa rozpieprzone totalnie...
          • Gość: melissa Re: GLANY, glany, glany... IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 30.08.03, 18:51
            moje stare jeszcze właściwie nie są jakoś tak bardzo rozpieprzone po trzech
            latach ciężkiego znęcania się nad nimi, ale ich koniec już blisko...
            A co myślicie o GLANACH bez przeszyć przy podeszwie, nic nie odpadnie? Bo mi
            się takie tyż podobają.
        • wh2 Re: GLANY, glany, glany... 30.08.03, 15:33
          Gość portalu: melissa napisał(a):

> na szewskiej są jakieś marne resztki, a u szyszki, to chyba jakoś tak jest
          > średnio tanio... jeszcze jakieś propozycje?

a chcesz miec GLANY czy glany :-/ ??
          • Gość: melissa Re: GLANY, glany, glany... IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 30.08.03, 18:53
            no, może jeszcze GLONY czy ALGI? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka