Gość: Zbigniew IP: 80.48.20.* 04.09.03, 22:45 Ma jeszcze kto chęć? Czy szykować się na pogrzeb? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: Reaktywacja krakforum? IP: 80.48.20.* 04.09.03, 22:51 jottka napisała: > a tak w ogóle to kto umarł? A kogo znasz z obecnie piszących? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Reaktywacja krakforum? 04.09.03, 23:10 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > A kogo znasz z obecnie piszących? ciebie widziałam, pamiętam, tomcrac sam sie przyznaje pod spodem, jest m7, tosia była dzisiaj, emka, tripis, emtek się pojawia, yenn wróciła no nie słyszałam, żeby mieli w planach zejście śmiertelne Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 obecna 04.09.03, 23:12 ledwie zywa, ale to stan przejsciowy, a w zasadzie poprzejściowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita jest i kolo ratunkowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 23:15 zgłaszam bonzaja , prokocimia i magazyna Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: obecna 04.09.03, 23:15 ty, emka, prosze won, bo zbigniewowi statystyke psujesz :) umarło forum, ach, co to będzie, jak i ja sobie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: obecna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 23:21 nie idż, ja idę - dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 żadne takie 04.09.03, 23:21 won:) jeśli jeszcze posiadam pamięć, to jakie dwa miesiące temu gph łkał przy pomocy piesni ludowych o smierci foruma:) możemy sie ew. umówić, że mamy noc żywych trupów:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: żadne takie 04.09.03, 23:25 mówi sie 'differently alive' homo claviaturis Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 ty mię 04.09.03, 23:27 tu nie mam przy pomocy polikikalkorektnes:( zombie to zombie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: żadne takie IP: 80.72.65.* 04.09.03, 23:27 Ano wlasnie! Czyzby gph oddal Bogu ducha wraz z "jamnikiem"? Obiecalem Mu piwo. Wychodzi na to, ze "z przyczyn obiektywnych" nie przyjdzie mi dotrzymac danego slowa, choc to nie w moim stylu... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 to forum 04.09.03, 23:30 oddawało ducha, ale jak widać dość pazerne jest i się jeszcze resztkami trzyma:) w kwestii "zaoszczędzenia" piwa nie można miec pewności:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 jottka 04.09.03, 23:32 ty tu sobie jaj z pogrzebu robisz, a nie ma z czego- ja od jakiegos roku nie zagladnalem na forum szczecin i warszawa (moze kilka razy), a w zeszle wakacje bylem tam czesciej niz na krakowskim, teraz ten sam marazm, syf, czy jak to nazwac ogarnia i krakforum, jedno z ostatnich normalnych forow regionalnych. nam nie zabraknie miejsc do pisania, mamy przynajmniej 3 inne, ale jednak szkoda `miejsca` (wirtualnego badz co badz:), gdzie wszyscy sie poznalismy i ktoremu wspolnie nastukalismy 100tys postow Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: jottka 04.09.03, 23:47 > jednak szkoda > `miejsca` (wirtualnego badz co badz:), gdzie wszyscy sie > poznalismy i ktoremu wspolnie nastukalismy 100tys postow wydrukowac i powiesic, wzruszylem siem :) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: jottka 04.09.03, 23:52 tomcrac napisał: > > jednak szkoda > > `miejsca` (wirtualnego badz co badz:), gdzie wszyscy sie > > poznalismy i ktoremu wspolnie nastukalismy 100tys postow > > wydrukowac i powiesic, wzruszylem siem :) A może napisać jakąś biografię krakforum;) Albo jaki inny pamiętnik czy wspomnienie. Strasznie dostojnie się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: jottka 04.09.03, 23:56 kto wie, moze za wiekow kilka beda o nas pisac, jako o piewcach nowej ery miedzyludzkiej komunikacji Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka 04.09.03, 23:47 czy mam rozumieć, że jak nie zaglądasz na forumszczecin, to znaczy, że ono zdechło na amen??? ta edukacja ci szkodzi, jakoś jaśniej sie wyrażałeś byłeś :( Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: jottka 04.09.03, 23:53 jottko, czy Ty czasem korzystasz z ludzkiego prawa do pisania zdan bez grama cynizmu? nie przypominam sobie, zebys miala problemy z wypowiadaniem takowych Odpowiedz Link Zgłoś
jottka tzn 04.09.03, 23:55 mam problemy z wypowiadaniem zdań cynicznych czy na odwrót? bo mam wyraźny problem ze zrozumieniem sensu twojej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 najwyższa pora 04.09.03, 23:59 założyć podforum "problemy" ;))) bedzie mozna snuc ciekawe watki o niezrozumieniu, o umieraniu form wirtualnych itd:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: jottka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 00:13 jottka napisała: > czy mam rozumieć, że jak nie zaglądasz na forumszczecin, to znaczy, że ono > zdechło na amen??? > > ta edukacja ci szkodzi, jakoś jaśniej sie wyrażałeś byłeś :( > nie zrozumialas sensu mojej wypowiedzi, niestety .. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Nie ma to jak 05.09.03, 11:17 odrobinka cynizmu i złośliwości na dobranoc. Jak wczoraj szedłem spać, to właśnie czułem, że czegoś mi brakuje ;P ____________________________________________ Dążymy do syntetycznego wytwarzania antytez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kambodza Re: Reaktywacja krakforum? IP: *.pool.mediaWays.net 04.09.03, 23:46 ja mam zawsze chec, bo lubie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: Reaktywacja krakforum? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 00:12 Gość portalu: kambodza napisał(a): > ja mam zawsze chec, bo lubie...:) rączką?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kambodza Re: Reaktywacja krakforum? IP: *.pool.mediaWays.net 05.09.03, 00:47 Gość portalu: mikolaj napisał(a): > Gość portalu: kambodza napisał(a): > > > ja mam zawsze chec, bo lubie...:) > rączką?:))) no nie..nie masz dokumentu, a sie narazasz.. dobrze, ja sobie te zniewage zapamietam!!!!!!!!!!! :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Reaktywacja krakforum? 05.09.03, 00:19 ja tez jestem ale bez dawnego zapalu a gph jest na wakacjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Wątek lamentowy rozwinięty:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 08:34 A więc rozpoczynać zwykłe wątki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Wątek lamentowy rozwinięty:) 05.09.03, 08:47 tak jest, zakłada się ja też miałam trudny czas, ale już jest dobrze :))) teraz bedzie miły czas - wyjazd na wakacje !!! w każdymrazie cały czas jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kambodza Re: Wątek lamentowy rozwinięty:) IP: *.pool.mediaWays.net 05.09.03, 09:04 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > A więc rozpoczynać zwykłe wątki !!! zwykle??????(eeeee...) po lamentach czas na niezwyklosc:) wal jak w dym z czyms nowym..juz zacieram raczki:) ( znow sie m7 przypintalinta do tej raczki)ale co mi tam./pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: Wątek lamentowy rozwinięty:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 18:13 Gość portalu: kambodza napisał(a): > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > A więc rozpoczynać zwykłe wątki !!! > > zwykle??????(eeeee...) po lamentach czas na niezwyklosc:) > wal jak w dym z czyms nowym..juz zacieram raczki:) > ( znow sie m7 przypintalinta do tej raczki)ale co mi tam. jednak raczka ciagle chodzi ci po glowie:))) a nie jakies kombinerki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_4 jestem 05.09.03, 09:28 aż się wzruszyłam czytając wasze wypowiedzi, ten żałobny nastrój, sentymentalne wspomnienia :( Reaktywujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
dominikanikanika Zbysku,Drogi Zbysku-pozdrowienia,pozdrowienia- 05.09.03, 09:50 życzę powodzenia. Niech Zyje Krakforum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Reaktywacja krakforum? 05.09.03, 10:30 no ja też jeszcze jestem, a raczej bywam ;) (po po przeprowadzce na modemie "jadę" więc ograniczam się siłą rzeczy :((() Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Z całym szacunkiem dla 05.09.03, 11:29 tego forum, coś, co się ładuje tyle czasu, musi zdechnąć marnie :( ____________________________________________ Dążymy do syntetycznego wytwarzania antytez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Hmmmmmm.... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 11:35 ...badzcie pozdrowieni dobrzy ludzie!!! Alleluja i do przodu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Reaktywacja krakforum? 05.09.03, 21:09 no ja ostatnio tutaj coraz rzadziej zaglądam, bo przestaję mieć co czytać na tym forumie niestety... ale jeśli chodzi o reaktywowanie, to jestem jak najbardziej za;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Reaktywacja krakforum? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 21:34 Pozdrawiam krakforum - tak trzymać, najważniejsze , że żyjemy ;-))) życie jet piękne Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Reaktywacja krakforum? 05.09.03, 22:18 tyle ze jakieś niemrawe ostatnio to krakforumowe życie... a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Reaktywacja krakforum? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 22:28 forum jest w porządku- co chcesz od niego ? to my sie starzejemy i klapiemy, ale fajnie jest, przydałaby się tylko puszka piwa i ok ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Reaktywacja krakforum? 05.09.03, 22:31 Gość portalu: rita napisał(a): > forum jest w porządku- co chcesz od niego ? no właśnie widzę, że chyba faktycznie się reaktywuje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Reaktywacja krakforum? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 22:38 wiara i nadzieja to jest to. Sam Korzeniowski powiedział, że wygrał bo wierzy i ty tak podchodż (przepraszam, czy ty jesteś chlopczykiem czy dziewczynką ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Reaktywacja krakforum? 05.09.03, 22:39 Gość portalu: rita napisał(a): > wiara i nadzieja to jest to. Sam Korzeniowski powiedział, że wygrał bo wierzy i > > ty tak podchodż tak więc wierzę w reaktywację krakforuma;)) > (przepraszam, czy ty jesteś chlopczykiem czy dziewczynką ? ) dziewczynką...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Reaktywacja krakforum? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 22:46 czy miałaś wcześniej inny nik ? Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Reaktywacja krakforum? 05.09.03, 22:48 nie, piszę na forum od prawie roku, zawsze z tym samym nickiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Reaktywacja krakforum? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 22:50 przepraszam , za wywiad - a byłaś na jakimś spotkaniu ? Chyba się minelismy , ja prawie od roku nie pisze na tym forum, ale zaglądam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Reaktywacja krakforum? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 22:54 a jak ciebie zwią normalnie, żeby wołać po niku ? pamiętaj , napewno jedno nas łączy wiara i nadzieja ;-)))))) żeby tylko przeszła na innych ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Reaktywacja krakforum? 05.09.03, 23:02 po nicku się mnie yenn woła...;)) a co do naszeju wiary, to mam nadzieję, ze przejdzie (na innych oczywiście) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Reaktywacja krakforum? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 23:07 kiedy przejdzie na innych, to żeby nas nie opuściła z szybkości yenna - lecę spać , dobranoc - miło sie z tobą rozmawiało miłych snów pozdrów wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Reaktywacja krakforum? 05.09.03, 23:11 Gość portalu: rita napisał(a): > kiedy przejdzie na innych, to żeby nas nie opuściła z szybkości oby nie...;) > yenna - lecę spać , dobranoc - miło sie z tobą rozmawiało mnie też było miło > miłych snów nawzajem > pozdrów wszystkich jak spotkam, to pozdrowię;) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Reaktywacja krakforum? 05.09.03, 22:57 byłam, i to na paru;)) nie do końca się minęłyśmy - pamietam, że się uzielałaś w moim pierwszym krakforumowym wątku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Reaktywacja krakforum? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 23:00 a pamiętasz ten wątek ? Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Reaktywacja krakforum? 05.09.03, 23:10 pamiętam, nawet go znalazłam specjalnie dla Ciebie;) jakoś na początku zeszłego roku kazali nam na polskim zrobić sondaż, a mnie sie nie chciało biegać z dyktafonem po ulicach i oto co z tego wynikło;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=2968956&a=2968956 Odpowiedz Link Zgłoś
jottka zusmaria 05.09.03, 23:15 co za oszalały polonista wymyśla tak idiotyczne tematy do szkółki??? wyrazy współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Jotus 05.09.03, 23:17 To moze teraz my powymieniamy mile slowa. Skarbie,:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jotus 05.09.03, 23:19 ja wewspółczuję yenn w szkolnych boleściach, a poza tym usiłuje pracowac :( Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jotus 05.09.03, 23:20 A pozwolisz mi poprzeszkadzac sobie? :-) Nad czym pracujesz, muzo? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jotus 05.09.03, 23:21 już tyle tabletek od bólu głowy zeżarłam, że pewnie nic mnie nie przeszkodzi a poza tym muzy nie pracują za pieniądze, co też czynie Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: zusmaria 05.09.03, 23:20 a ja bym bardzo chciała mieć z powrotem tego oszalałego polonistę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: zusmaria 05.09.03, 23:23 możliwe, że miał inne zalety, ale temat patetyczny do bólu, co z definicji jest podejrzane Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: zusmaria 05.09.03, 23:31 temat był z podręcznika wzięty... no a coż... na temat mojego obecnego polonisty nie będę się wypowiadać... Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: zusmaria 05.09.03, 23:36 może i można... ale za to wszyscy się męczyli, latając po ulicy z dyktafonem tudzież kamerą, a ja tylko rzuciłam temat na forumie i co jakiś czas sprawdzałam, jak się wątek ma;)) a poza tym gdyby nie ten patetyczny temat, to pewnie bym nigdy na krakforum nie trafiła... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Też żyję... 05.09.03, 23:23 Ale wpadłam na kwilkę... Może jutro na dłużej... Tymczasem pozdrawiam wszystkich gorąco i będę trzymać kciuki za jutrzejsze słoneczko (mogłoby wreszcie zawitać... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Też żyję... do yenny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 23:31 yenna - to był twój wspaniały wątek, teraz sie ubawiłam ;-))))))) Czy ty chodzisz na polonistykę ? Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Też żyję... do yenny 05.09.03, 23:34 chodzę do klasy mat-inf;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Też żyję... do yenny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 23:39 tyś też sie usmiałaś chyba z tej rozmowy - dobre wejście miałaś - czyli maturka cię czeka, a pózniej gdzie ? - ja nigdy nie miałam wątku , dołączałam się do innych i kiedyś mikołaj sie ze mną zabawił podstępnie - nazywając sie omen_ist i mówił o dobranocce jak codziennie kładąc się spać i ubierając piżamkę musiał swojego misia martretować, coś mu sie w nim nie podobało - też fajne ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Też żyję... do yenny 05.09.03, 23:44 Gość portalu: rita napisał(a): > tyś też sie usmiałaś chyba z tej rozmowy - dobre wejście miałaś - czyli maturka > > cię czeka, a pózniej gdzie ? jeszcze nie wiem, matura za prawie 3 lata dopiero... a nauczyciele już nam cały czas o niej opowiadają;)) > - ja nigdy nie miałam wątku , dołączałam się do innych i kiedyś mikołaj sie ze > mną zabawił podstępnie - nazywając sie omen_ist i mówił o dobranocce jak > codziennie kładąc się spać i ubierając piżamkę musiał swojego misia > martretować, coś mu sie w nim nie podobało - też fajne ;-))))) sadysta!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Też żyję... do yenny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 23:51 dobra jesteś, myślałam , że z takimi tematami może człowiek po studiach wyskoczyć - ale heca ;-)))) składam ukłony - należą ci się Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Też żyję... do yenny 05.09.03, 23:56 ale ten temat to nie ja wymyśliłam, tylko autorzy mojego podręcznika do polskiego... oni byli po studiach, mam nadzieję;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Też żyję... do yenny 05.09.03, 23:40 riiita, studia filologiczne nie polegają na rozważaniu tematów wypracowań dla klasy - na oko - piątej podstawowej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Też żyję...jottka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 23:42 nie znam się na tym, zawsze interesował mnie temat alkoholowy ;-)))))i aktualnie pan Pilch Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Też żyję...jottka 05.09.03, 23:45 Gość portalu: rita napisał(a): > nie znam się na tym widać :) > zawsze interesował mnie temat alkoholowy ;-))))) też popularne zagadnienie literackie > aktualnie pan Pilch a jerofiejewa znasz? literacko-alkoholowe bożyszcze pilcha i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Też żyję...jottka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 23:47 jottka - chcę sie załozyć - kto wygra teraz Nike - Masłowska, którą Pilch wykreował ? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Też żyję...jottka 05.09.03, 23:52 to zajrzyj na forum książki - mnóstwo wątków typujących wygraną ogólnie i poświęconych masłowskiej poszczególnie :) ja bym dała nike tochmanowi, ale szczegółów i kuluarów nie śledze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Też żyję...jottka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 23:54 dzięki - sprawdzę ten temat - już dobranoc życzę milych snów również NIECH ŻYJE KRAKFORUM ! Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Też żyję...jottka 06.09.03, 00:02 Gość portalu: rita napisał(a): > NIECH ŻYJE KRAKFORUM ! popieram!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Masłowska to od czego? 06.09.03, 00:06 To ta od blokersów?? Ostatnio nie jestem na bieżąco :(( ______________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul To osławiona już. 06.09.03, 00:11 Aczkolwiek ja tylko z drugiej ręki o niej słyszałem. Boję się jednak w tej kwestii braki nadrabiać - rozczarowania się boję, a pewien jestem prawie :| ______________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: To osławiona już. 06.09.03, 00:15 ja też tylko słyszałam, więc wypowiadać się nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Witam IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 21:41 Witam Krakforum, niebo usłane gwiazdami i szykuje sie pełnia księżyca - uwaga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Witam IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 22:57 dalej żyjemy - to cieszy masz jakieś nowe zadanie domowe do odrobienia ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Witam 06.09.03, 22:58 w sobotę na szczęście nie ma mi kto zadać zadania...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Witam i o szefostwo pytam IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 23:06 a gdzie jest szefostwo forumowskie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Witam i o szefostwo pytam 06.09.03, 23:10 nie wiem, pewnie świętuje zwycięstwo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 nieprawda 06.09.03, 23:12 z powodu pełni wsiedli na miotły i odlecieli w kierunku jakiego łysego góra albo polana:( Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 pełnia 06.09.03, 23:17 ma swoje prawa:) m7 w zastępstwie miotły użył zapewne odkurzacza napędzanego pająkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 wzbudza 06.09.03, 23:20 zazdrość:( stare wiedźmy mogą tylko na brzozowych miotałach latać:(( Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: wzbudza 06.09.03, 23:23 albo ewentualnie na mopach (ale to już takie trochę bardziej zaawansowane;P) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 prawdziwa 06.09.03, 23:25 wiedźma brzydzi się mokrej roboty i mopa nie używa:( Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: prawdziwa 06.09.03, 23:27 a czy prawdziwa wiedźma posiada elegancki spiczasty kapelusz?? i czarnego kota?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: pogrzeb bez szefostwa , to nie pogrzeb IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 20:43 Witam yennę i emmi i wszystkich A może pogrzebu zróbmy wesele - jest ktoś chętny ? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: pogrzeb bez szefostwa , to nie pogrzeb 07.09.03, 21:07 "Wesele" juz raz w Krakowie bylo i mieliscie chamy zloty rog... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: pogrzeb bez szefostwa , to nie pogrzeb 08.09.03, 13:31 na całe szczęście najgorszą swołocz wyrzuciliśmy do szwecji i teraz tam zaniżają poziom... palancie... Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: pogrzeb bez szefostwa , to nie pogrzeb 07.09.03, 21:15 ja niekoniecznie... chyba że mam wystąpić w roli gościa weselnego;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: pogrzeb bez szefostwa , to nie pogrzeb IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 21:42 yenna - ty jesteś wolna - wesele by się przydało forumowskie - byłby ball ;-))) Wyspiański nie będzie przy tym potrzebny, damy sobie radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: pogrzeb bez szefostwa , to nie pogrzeb IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 21:45 hallo - co tak wszyscy pouciekali - kota nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: pogrzeb bez szefostwa , to nie pogrzeb 07.09.03, 21:50 na moje wesele to chyba jednak trochę za wcześnie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: pogrzeb bez szefostwa , to nie pogrzeb IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 22:32 yena - oglądałaś Pod Napięciem o tym nauczycielu - co o tym sądzisz - bez ogródek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: pogrzeb bez szefostwa , to nie pogrzeb IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 22:44 dobranoc - musze lecieć- jutro poniedzialek, żebym sobie nie zapomniała Odpowiedz Link Zgłoś
elektra.j Re: pogrzeb bez szefostwa , to nie pogrzeb 08.09.03, 13:15 witam, "koza bez farmera" widzę, że reaktywacja w małe nudzenie się przemieniła, ale to podobno taka nasza przypadłość narodowa, moze na początek jakieś spotkanko trza zorganizować hmmm? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: pogrzeb bez szefostwa , to nie pogrzeb 08.09.03, 17:53 no ja jestem za;)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ach, bo elektra od kozy nic nie wie... 08.09.03, 18:28 od naszego ostatniego mityngu odbyło sie już z pięć innych... czytaj grundolu więcej i przyłąź !!! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: ach, bo elektra od kozy nic nie wie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 23:03 witam i kierownictwo - miło mi wreszcie jest swojski wątek ;-))))))) kto następny ??? ;-)))))))))))) przepraszam - kto, wygra Nike - chodzi o zakład ? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen a może by tak: jabolek - reaktywacja... 09.09.03, 09:54 stanowczo zbyt rzadko dziś sięga sie do tych niezwykłych trunków... a placyk na ciemnej za moment znów będzie nasz !... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
peeten Re: a może by tak: jabolek - reaktywacja... 09.09.03, 21:42 wiec pijmy i kryjmy(dziewczyny)!! ...Az nas koscielne dzwony oderwa od butelki. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen czy sądzisz... 09.09.03, 22:00 że prawdziwy peteen napisałby o "kryciu dziewczyn" ?... aleś ty prostak... żenada... :c( Odpowiedz Link Zgłoś
peeten Re: czy sądzisz... 09.09.03, 22:03 Masz racje uzurpatorze. Prawdziwy peeten lubi tylko chlopcow, a i to nie za starych. Odpowiedz Link Zgłoś
peeten Re: kolejna ciota... to już epidemia... 09.09.03, 22:13 Przylacz sie do nas bracie, nie pozalujesz. Mamy ambrozje i sery owcze, i mlode, jedrne ciala. Dotknij...aj, peteenie nie tak ostro...badz delikatnym. Do nie masza swieta, ze mozna ja szybko i bez uczucia odwalic. Tu trzeba zachowywac sie naboznie. Rozumiesz buziaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: potrzebna pomoc !!!!!!!!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 22:50 -nie wiem co tu sie dzieje, ale mówią , że najlepszym lekarstwem są ćwiczenia fizyczne i kubeł zimnej wody - inni powiedzą - niech twoje organy płciowe wypuszczą skrzydła i odlecą - a jeszcze inni mówią, że na własnym języku można dojechać do piekła - a ja mówię, nie wolno w zaufaniu do żadnego drania posuwać sie dalej, niż można nim cisnąć tyle - śmiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: cisza IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 23:11 o , jak tu pięknie ! Odpowiedz Link Zgłoś