kulka_82 15.02.10, 14:59 Gdzie w Warszawie można kupić chusty do noszenia dzieci. Macie sprawdzone adresy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_mama_krzysia Re: Chusty gdzie kupić? Sklepy stacjonarne 15.02.10, 15:11 ja znam bebelulu na ul. Solec 91 pod mostem Poniatowskiego, ale najlepiej zapytaj na forum chustowym forum.gazeta.pl/forum/f,44603,Kawalek_szmaty_chusty_i_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Chusty gdzie kupić? Sklepy stacjonarne 15.02.10, 17:11 Bebelulu, "cieszące się" dość kiepskimi opiniami kupisz w niemal każdym dziecięcym sklepie lub w ich firmowym na Smolnej. Jedyny w Warszawie, a chyba i w Polsce, sklep ze sporym wyborem chust jest przy Twardej 7. Odpowiedz Link Zgłoś
gruzya Re: Chusty gdzie kupić? Sklepy stacjonarne 15.02.10, 23:39 zgadza się www.chusty.com.pl ma sklep na ul. Twardej, bardzo duży wybór. Sama mam stamtąd chustę i jestem bardzo zadowolona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_82 Re: Chusty gdzie kupić? Sklepy stacjonarne 16.02.10, 09:48 Dzięki dziewczyny! Będę w stolicy za tydzień i mam zamiar zrobić chustowe zakupy z moją córcią ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
nasenna Re: Chusty gdzie kupić? Sklepy stacjonarne 23.02.10, 22:44 Polecam wspomniany sklep na Twardej, kupiłam chustę u nich, nauczyły mnie wiązać, fajny wybór, ok ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
martt1martt1 Re: Chusty gdzie kupić? Sklepy stacjonarne 20.12.13, 19:44 W Wawie na Ursynowie, na Płaskowickiej jest super sklep gdzie maja wszystkich firm chusty i nosidła, jest tam tez wypożyczalnia. Kobita sama ma trojke dzieci i wszystkie przenosila w chustach. Mi pokazala jak wiązać te zwykłe i te kółkowe. Wczesniej nie bylam przekonana czy cos takiego jest mi potrzebne. Najlepiej wypozyczyć na pare dni za grosze i potestować samemu. Ja jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś