milesia1 24.02.04, 15:45 drogie e-mamy, gdzie w warszawie mozna nabyc chuste do noszenia dzidziusia? pozdrawiam. milena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delcia Re: szukam chusty 24.02.04, 16:46 Wiem z forum, bo któraś z Mam kupowała przez internet i chwaliła: poradnia-dla-matek.republika.pl/ Ponadto w Fundacji Rodzić Po Ludzku na ul.Nowolipie. Powtarzam to co znalazłam kiedyś na forum, bo zastanawiałam się nad chustą, ale w końcu się nie zdecydowałam. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
maniol4 Re: szukam chusty 24.02.04, 21:46 lub bezposrednio u producenta - taniej o parę zł www.zefir.biz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maadzik3 Re: szukam chusty 25.02.04, 09:30 Mam do zbycia prawie nowa chuste. Jestem z Katowic ale moge wyslac poczta. Jesli jestes zainteresowana pisz na priva. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
mama_majki Re: szukam chusty 25.02.04, 17:49 ja kupilam swoja w poradni-dla-matek.republika.pl bezposrednio od pani, ktora je szyje. koszt to 80 zl + wysylka. i maja rozne wzory do wyboru piekne. ja polecam. jak sie nie przyda dla noworodka to potem na pewno do noszenia na biodrze Pozdrawiamy. Kasia i Maja (7 miesięcy) ________________________________________ Majeczka maj law ))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10446198 Odpowiedz Link Zgłoś