kruszynkaa 25.03.04, 22:02 Szukam dobrego chirurga w Warszawie. Jeśli któraś z mam była z maluszkiem u takiego to poproszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona-mama-majki Re: Dobry chirurg - Warszawa 26.03.04, 10:50 chodzę z moja córką do dr Jerzego Wassermanna. Jak do tej pory jestem przekonana,że to lekarz z fantastycznym podejściem do dzieci. Zrobiłam też mały wywiad na jego temat i słyszałam same pochlebne opinie. Przyjmuje w szpitalu na Niekłańskiej, nr 617-60-51 w.282. Nr bezpośreni 0603200440. Jest chirurgirm dziecięcym i ortopedą traumatologiem Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: Dobry chirurg - Warszawa 26.03.04, 10:54 Witam! Czy w tym szpitalu on przyjmuje prywatnie? Czy trzeba może mieć skierowanie? Ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
an_w Re: Dobry chirurg - Warszawa 26.03.04, 13:03 Napisz co ten chirurg ma operować, bo zwykle chirurdzy się specjalizują. Od tego zależy kogo mogę ci polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynkaa Re: Dobry chirurg - Warszawa 26.03.04, 13:45 Maluchowi zrobił się tłuszczak i muszę iść na konsultację. Odpowiedz Link Zgłoś
margop74 Re: Dobry chirurg - Warszawa 20.11.04, 00:25 A znasz może chirurga, który specjalizuje się w damskich sprawach? Chodzi mi o podejrzenia przyrośnięcia warg sromowych u mojej córki. M. Odpowiedz Link Zgłoś
an_w Kontakt 29.03.04, 13:59 Znam sprawdzoną bardzo dobrą panią chirurg. Operowała wodniaka u mojego syna. Nie wiem czy operuje tłuszczaki, ale warto sie skonsultowac. Przyjmuje w szpitalu Damiana na Wałbrzyskiej. Ewa Sawicka. Operację też tam robiliśmy i musze powiedzić ze bardzo profesjonalnie i bez stresu dla dziecka się to odbyło. MOże najpierw z nią pogadaj przez tel. KOMórka - 601 29 6006, mam nadzieję żę aktualna. Trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś