magdamacie 28.12.10, 21:18 Witam jak w temacie. Szukam dobrego fryzjera okolice Tarchomin, Białołęka Chciałabym pofarbować włosy i zrobić sobie grzywkę. Może kogoś polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
under-grund Re: Dobry fryzjer Warszawa 04.01.11, 14:20 Bardzo dobrzy styliści są w salonie Berendowicz&Kublin. Naprawdę znają się tam na rzeczy, potrafią doradzić, a do tego używają farby bez amoniaku, dzięki czemu włosy nie są takie zniszczone. W innych salonach niestety rzadko znajdziesz taką ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
angie_765 Re: Dobry fryzjer Warszawa 14.01.11, 10:14 ja również znam super fryzjera, na Saskiej Kępie, ul. Francuska 22. Fryzjerka jest jedna, salonik bardzo przytulny i ceny spoko farby włoskie (z tego co pamiętam) również bez amoniaku , no i przy okazji można zrobić sobie tam inne rzeczy typu paznokcie, depilację, henne. Serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche39 Re: Dobry fryzjer Warszawa 03.02.11, 17:41 polecam Aleję Urody na Jana Pawła II - ja byłam u Asi, kolezanka u Małgosi - super! Odpowiedz Link Zgłoś
manola-1 Re: Dobry fryzjer Warszawa 04.03.11, 21:07 Jesli chcesz sie pofatygowac do centrum do polecam Dominike w salonie Okdo w al. jerozolimskich. Przygotowywała fryzury we wszystkich waznych momentach zycia: studniówka, ślub, pierwsza rozmowa ws. pracy efekt zawsze jest powalający Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwaja Re: Dobry fryzjer Warszawa 22.02.20, 14:23 Gorąco polecam tego Pana! Jest mega profesjonalny, efekt zadowolenia gwarantowany! Kamil Szuba Creative Designe mieści się przy ulicy Daniszewskiej 35/3. www.facebook.com/pg/Kamil-Szuba-Creative-Designe-222347805303329/photos/?tab=album&album_id=349123405959101&ref=page_internal Odpowiedz Link Zgłoś