Dodaj do ulubionych

Chirurg dziecięcy od "męskich" spraw - pomocy!

22.10.04, 15:42
Czy zna ktoś bardzo dobrego chirurga dziecięcego w Warszawie, którego mógłby
polecić - gabinet prywatny. Mam problem z wędrującym jąderkiem u 1,5 rocznego
synka, a może i co gorsza z wnętrostwem - dlatego chciałby się skonsultować z
dobrym chirurgiem dziecięcym od tych spraw. Proszę o pomoc!!! Możecie pisać
na priva gazetowego lub jak kto woli tutaj.

Beata
Obserwuj wątek
    • drzewko_szczescia Re: Chirurg dziecięcy od "męskich" spraw - pomocy 23.10.04, 20:38
      Hej, ja się właśnie wybieram na Kopernika do przychodni przyszpitalnej ze swoim
      2 latkiem, też ma wędrujące jąderka. A dlaczego chcesz gabinet prywatny, byłaś
      już u jakiegoś chirurga i szukasz potwierdzenia?
      • kaplani Re: Chirurg dziecięcy od "męskich" spraw - pomocy 25.10.04, 07:57
        Tak właśnie jest
    • dosiamamafilipa Re: Chirurg dziecięcy od "męskich" spraw - pomocy 25.10.04, 20:04
      hej my wlasnie jestesmy tydzien po operacji ( 20 mies ma moj synek )
      konsultowani bylismy w IMiDZ tam sa naprwde swietni specjalisci moze nie za
      mili ale fachowcy. Nam wyjasniono ze z tym nie ma co czekac bo jaderko w kanale
      ma za cieplo i nie doscs ze sie nie rozwija to jeszcze z czsem zanika wiec
      jesli jest taka koniecznosc to trzeba ciac. My bylismy tam u dwoch lekarzy dr.
      Piwowara i dr Płoski. Tyle ze kolejki no ale coz trzeba przyjsc rano i uzbroic
      siew cierpliwosc.
      pzdr.
      drotaa
      • kaplani Re: Chirurg dziecięcy od "męskich" spraw - pomocy 26.10.04, 07:46
        Mogłabyś trochę więcej powiedzieć o samej operacji, jak długo trwa, gdzie się
        odbywa, jak długo odczuwane są jej skutki przez małego, kto ją wykonywał w
        Twoim przypadku, itp. Napisz proszę na priva gazetowego. Z góry dziękuję.
        Beata
    • czarrrna Re: Chirurg dziecięcy od "męskich" spraw - pomocy 28.10.04, 11:46
      Zdecydowanie lepiej wszelkie "męskie " sprawy załątwiać w Międzylesiu, lepsi
      fachowcy, sprzęt i o niebo lepsza atmosfera niż w instytucie na Kasprzaka. Mojej
      kolezanki synek na Kasprzaka był operowany dwukrotnie - z niepowodzeniem (!) na
      spodziectwo, dziecko wycierpiało się strasznie, bo nawet na zmianę opatrunku
      mama nie mogła być przy nim, operowany był 2 razy metoda która praktycznie
      "wychodzi z użycia" w obecnej medycynie. Dostali namiary na urologa, chirurga
      dziecięcego dr Śmigielskiego (podobno chirurg-artysta)właśnie z Międzylesia-
      mały był operowny w ubiegłym tygodniu, operacja pełen sukces,świetna atmosfera,
      rodzice mogą byc z dziećmi, kolorowo, przyjaźnie a przede wszystkim każdy z
      personelu przejmuje się małym pacjentem ( w przeciwieństwie do instytutu).
      Doktor Mieczysław Śmigielski przyjmuje w poradni przyszpitalnej w poniedziałki
      od 9-15, tel. komórkowy do niego to 501 163 777 - można zadzwonic i o wszystko
      zapytać. Polecam! I odradzam instytut-sama jestem lekarzem i to nie tylko moja
      opinia nt tej placówki.
      Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego dla Maluszka!
      • kaplani Re: Chirurg dziecięcy od "męskich" spraw - pomocy 29.10.04, 09:13
        Dziękuję napewno zadzwonię do tego doktora. A Miedzylesie znamy, bo mały był
        leczony na CMV, tlko wtedy nie mielismy styczności z chirurgiem.

Pozdrawiam,
        Beata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka