reni12 27.11.04, 16:36 witam. mam ochotę po raz pierwszy wybrać się z moją niunią do kina - Może ktoś się do nas dołączy - będzie nam bardzo miło.Pozdrawiam Renata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_mama_krzysia Re: kto do multibabykina w srodę na bridet jones? 29.11.04, 12:55 witaj ja chcę się wybrać, nie wiem tylko, czy mi się nie rozchoruje starsze dziecko... napisz skąd i jak jedziesz, może się jakoś zmówimy pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
reni12 Re: kto do multibabykina w srodę na bridet jones? 29.11.04, 13:07 witaj ja mieszkam na przeciwko multikina więc do kina mam 3 minutki. Możemy się spotkać przed wejściem - jeśli oczywiście się zdecydujemy. czekam na odpowiedż. Renata. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mama_krzysia Re: kto do multibabykina w srodę na bridet jones? 29.11.04, 13:24 mogę dać znać we wtorek po południu ? wtedy będę już wiedziała, czy mój starszak pójdzie do przedszkola, czy zostanie w domu pozdrawiam jeszcze raz Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
reni12 Re: kto do multibabykina w srodę na bridet jones? 29.11.04, 13:27 Nie ma sprawy będe sprawdzać - a w jakim wieku masz dzieci bo ja jedno - 6 lat a drugie - prawie 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk Re: kto do multibabykina w srodę na bridet jones? 29.11.04, 16:21 Renata, ja ide, napisalam na adres gazetowy) Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mama_krzysia Re: do reni12 30.11.04, 19:45 witaj znowu ja mam pięcioletniego synka i czteromisięczną córę; chyba mi się uda dojechać jutro do kina - jak się możemy umówić? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Do Reni 29.11.04, 19:31 Reni, Ja tak trochę nie na temat, ale mam nadzieję, że śledzisz ten wątek - czy dotarł do Ciebie mój mail? --------------------------------------- Ania - podwójna mama październikowa Emilka (1.10.2001) Grześ (18.10.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
reni12 Re: do black_currant. 30.11.04, 08:34 cześć nie mam od Ciebie żadnego meila a piszesz na reni12@gazeta.pl? a moje do Ciebie dotarły wysłałam Ci dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
asii Re: kto do multibabykina w srodę na bridet jones? 30.11.04, 09:51 Jak Ja bym chciała pójść, ech czemu to tak daleko ode mnie? Reni zazdroszcze ci że masz tak blisko i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eg0s Re: kto do multibabykina w srodę na bridet jones? 30.11.04, 20:20 Cześć, Też się jutro wybieram do multibabykina z moim 3-miesięczniakiem. Chętnie bym się z Wami spotkała- tylko jak się poznamy? Ja będę w czarnym płaszczu puchowym - takim do kolan. Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
reni12 do egos i kasi mamy krzysia 30.11.04, 20:51 czesc dziewczyny jest mi bardzo miło że się jutro razem wybierzemy, spotkajmy sie jutro o 11.50 przed bankomatem obok multikina, przyjdzie jeszcze jedna e mama kasia ze swoja niunią. Ja będe w płaszczu przed kolana materiał podobny do obicia na kanapę taki berzowo-stalowy niejednolity, ale na pewno się rozpoznamy. Jakby co to podaję jeszcze mój numer gg 7062846. Do zobaczenia jutro pozdrawiam Renata. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mama_krzysia Re: do egos i kasi mamy krzysia 30.11.04, 21:54 OK ja będę z wózkiem głebokim Deltim Focus w kolorze zielonkawo-żółtym do zobaczenia Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
eg0s Re: do egos i kasi mamy krzysia 01.12.04, 19:14 Dziewczyny, bardzo mi przykro ale nie zdążyłam. Może innym razem? Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
reni12 Re: do egos od reni12 02.12.04, 08:37 czesc Ewa - byłyśmy i było super za tydzień też się wybieramy więć nie ma sprawy jeśli masz ochotę to zapraszam. Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś