chalim 07.01.05, 10:45 poszukuję prywatnie sprawdzonego rehabilitanta z Warszawy w temacie obniżonego napięcia mięśniowego. Może ktos korzystał i ma dobre doświadczenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zelmerka Re: polećcie rehabilitanta 07.01.05, 21:44 witaj co prawda ani nie jestem z warszawy ani nie znam tam rehabilitantow ale polecam ci zajrzec na forum rehabilitacja pamietam ze tam osoby polecały sobie rehabilitantow rowniez w warszawie pozdrawiam - ania Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: polećcie rehabilitanta 07.01.05, 21:48 Mogę Ci polecić Iwonę Osieckę. Przyjmuje na Sandomierskiej 2 (w budynku przedszkola). Na miejscu jest też niezły neurolog (w razie potrzeby). Poleciło mi ją kilkoro znajomych. Wiem, że sporo pacjentów (śmiała się nawet, że coś nie tak jest ze szpitalem na Karowej, bo stamtąd ma najwięcej) Namiary Iwona Osiecka, tel 601 338 714 (po 20.00 841 91 13). Ma certyfikat NDT BOBATH (Basic, Extension, baby) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_zuzka Re: polećcie rehabilitanta 07.01.05, 21:50 polecam, państwowo w Szpitalu na Szajnochy, dr Ćwirko Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin24 Re: polećcie rehabilitanta 12.01.05, 23:25 Artur Bartochowski IMiDZ na Kasprzaka, cwiczylismy u niego metoda NTD Bobath. Wspaniale podejscie do dzieci, synek ani razu nie zaplakal i co najwazniejsze cudownie sie rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
mandzia Re: polećcie rehabilitanta 13.01.05, 08:24 Polecam bardzo Pana Zawitkowskiego z IMiDz na Kasprzaka. Przyjmuje również prywatnie 80 zł za wizytę, nie wiem czy coś więcej za dodatkowe zajęcia. Ja byłam u niego tylko na sprawdzenie maluszka. Ma niesamowite podejście do dzieci, dla których od razu jest przyjacielem, który jeszcze mówi w ich narzeczu. Tego Pana można zobaczyć w gazetkach dla rodziców (Dziecko, Mam dziecko itp.) gdzie pokazuje jak się kąpie maluszka, trzyma itp. Naprawdę polecam. Myślę, że najłatwiej będzie go znależć przez Instytut Matki i Dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś