lipiec2005 09.06.05, 12:43 Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego pediatrę na Ursynowie? A może któregoś powinnam zdecydowanie unikać? Z góry dziękuję za wszelkie informacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipiec2005 Re: pediatra Ursynów 10.06.05, 11:00 Naprawdę nikt nie może mi nic podpowiedzieć? Bardzo proszę, to dla mnie ważne!! Odpowiedz Link Zgłoś
aska34 Re: pediatra Ursynów 10.06.05, 11:36 my chodzimy do Przychodni Medycyny Rodzinnej na Belgradzką do dr Doroty MOROZ- ŁADNIAK i bardzo sobie chwalimy, ale ciagle poszukuje jakiegos dobrego pediatry prywatnie, ktory przyjeżdza do domu własnie z okolic Ursynowa a najlepiej Kabat... bo niestety nasza pani doktor nie jezdzi do domu(( pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: pediatra Ursynów 10.06.05, 13:23 Ja dołączam się do prośby. umiescilam wlasny post, ale nikt nie chce pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
karola-1 Re: pediatra Ursynów 10.06.05, 14:42 ja też się dołączam chodzę do pediatry ale mam zamiar zmienić bo jest beznadziejna. Pomóżcie cały czas oczywiście chodzi o Ursynów pozdrawiam Karolina i Mateunio (30.10.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
akocz Re: pediatra Ursynów 10.06.05, 15:08 Hej. Moja córeczka (30.06.04) chodzi do dr. Stępkowskiej. Bardzo miła i kompetentna doktor. Można porozmawiać, doradzi i rozwieje wątpliwości. Byłyśmy 2 razy też u dr. Dąbrowskiej, też polecam. Obie przyjmują w przychodni na romera. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mimi44 Re: pediatra Ursynów 10.06.05, 15:18 Ja polecam panią Czesławe Mroczek.Dokładnie ogląda maluszka(moja nawet nie płakała,a w przychodni zawsze ryk),nie daje antybiotyków bez konieczności,mozna spokojnie o wszystko pytac,zawsze odpowie.Jak dla mnie jest troche dziwna jako człowiek(nie wiem dla czego?)),ale co mi tam,jak dziecko po kilku dniach jest zdrowe:0)))Tel.644 71 71,lub 606645224.Wizyta chyba 60zł,a jak leczenie wymaga kilku wizyt,to za nastepne bierze 20zł.,lub wcale. Nie wiem czy jezdzi po całym Ursynowie,ja mieszkałam na Natolinie. Odpowiedz Link Zgłoś
lipiec2005 Re: pediatra Ursynów 10.06.05, 16:29 A czy te lekarki z przychodni na Romera przychodzą w razie czego do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
akocz Re: pediatra Ursynów 10.06.05, 16:52 Nie wiem, niestety. Nie potrzebowałam wizyty domowej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
czerska Re: pediatra Ursynów 10.06.05, 17:24 Ja polecam dr Ewę Gyrczuk z przychodni BG MED na Kabatach (tel. 446 09 99). Super miła, kompetentna - przy okazji jest lekarzem rodzinnym więc można się samemu do niej zapisać. Prywatnie przychodzi na wizyty domowe (nie wiem jaka jest cena bo nie potrzebowałam). Pozdrawiam Karolina mama Igusi Odpowiedz Link Zgłoś
betty761 Re: pediatra Ursynów 10.06.05, 18:35 Również polecam dr Moroz-Ładniak z Belgradzkiej Jest cierpliwa i ma podejście zarówno do dziecka jak i niejednokrotnie spanikowanej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
m_k_k Re: pediatra Ursynów 10.06.05, 20:34 A my chodzimy od początku do dr Kupieckiego w przychodni Na Uboczu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Ma dobre podejście do dzieci, a jednocześnie wydaje jest konkretny i rzeczowy. Wizyty domowe ma raz w tygodniu, chyba w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś