sznurki Re: Polecam to laboratorium 16.01.06, 19:42 sorki-za szybko.polecam laboratorium na Działdowskiej7(Instytut Gruźlicy i chorób płuc)zrobiłam corce posiew kału w kierunku grzybów.Trzymali ponad dwa tygodnie!Oddałam trzy próbki-cena 85 zł.Od razu piszą nazwę-jaka candida. No i wyszło:candida albicans-liczne kolonie!oraz candida inconspicua-pojedyńcze. Nie mam pojecia co to za odmiana.Może pomożecie/pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Polecam to laboratorium 17.01.06, 07:48 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=578 Odpowiedz Link Zgłoś
na4 Re: Polecam to laboratorium 18.01.06, 09:49 Mam kilka pytań a możesz podac telefon? W jakich godz można dać materiał do badań ? czy na owsiki dają jakieś specjalny sprzęt do posiewu? dziękuje z góry za odpowpiedź Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: A w jakim to jest mieście??:o)) 18.01.06, 13:20 Bo ja jestem z Krakowa a też muszę wykonać takie badania Odpowiedz Link Zgłoś
sznurki Re: Polecam to laboratorium 18.01.06, 11:43 Podaję telefon-431 21 42 oraz numer pod który dzwoniłam czy wyniki są już gotowe-431-21-12. badania można przynieśc do 10.00. Na temat owsików nie wiem,oddawałam na grzyby.pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: Polecam to laboratorium 19.01.06, 09:11 ponawiam zapytanie w jakim mieście jest to labolatorium?? Odpowiedz Link Zgłoś
herbatka_lipowa Re: Polecam to laboratorium 19.01.06, 11:10 Pewnie w Warszawie, bo na tym forum pełno jest postów tylko z podaniem nazwy ulicy (patrz np.Przedszkola)od mam ze stolicy. A Polska nie kończy się i nie zaczyna na Warszawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 dziewczyny... 02.02.06, 15:17 przecież to forum Warszawa to wiadomo że każda informacja dotyczy Wawy... Odpowiedz Link Zgłoś
sznurki Re: Polecam to laboratorium 19.01.06, 19:08 Dziewczyny sorki-oczywiście laboratorium jest w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: Polecam to laboratorium 02.02.06, 21:46 mnie rowniez wydaje sie ze na forum Warszawa nie powinny dziwic posty o Warszawie A ja chcialabym polecic Wam laboratorium na Pasteura 10.Specjalicuja sie w diagnostyce róznego rodzaju.Jesli koszt badan jest wyzszy niz 80 zł przyjezdzaja do domu na pobranie, także do małych dzieci , bez dodatkowych opłat. Z tego co wiem zatrudniaja dobrych specjalistów i mają w wiekszych miastach swoje filie. Odpowiedz Link Zgłoś