e5121 Re: Dobry pediatra z CM Lim w Warszawie 15.03.06, 18:54 Dużo już było postów na ten temat.Poszukaj.Moim zdaniem dr Beata Romanowska. Można się do niej dostać w miarę łatwo i jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
apiwonska Re: Dobry pediatra z CM Lim w Warszawie 16.03.06, 08:16 a ja polecam dr Aleksandrę Kindracką Odpowiedz Link Zgłoś
elli3 Re: Dobry pediatra z CM Lim w Warszawie 16.03.06, 12:43 dr Ewa Pogorzelska - lekarz z doświadczeniem, spokojna, wszystko jasno i dłokałdnie omówi, ma swietny kontakt z dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamiko Re: Dobry pediatra z CM Lim w Warszawie 16.03.06, 18:09 A ja mogę polecić panią dr Pawelec. Ma świetny kontakt z dziećmi a do tego bardzo duże doświadczenie (pracuje również w Szpitalu Dziecięcym na Litewskiej w Warszawie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ccleo Re: Dobry pediatra z CM Lim w Warszawie 17.03.06, 12:03 Nam sie spodobała pani Pogorzelska bylismy ejszcze a kontroli u pani WIecozrek (?), ale to była błyskawica, wiec trudno ocenić. jednak jakos bardziej symaptyczne wrażenie na Misce i na mnie zrobiła ta pierwsza... cleo Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: dr Anna Wieczorek 17.03.06, 16:36 polecam z całego serca, szkoda że nie przyjmuje w Medicoverze Odpowiedz Link Zgłoś