syla113 31.03.06, 21:46 chce dziecku kupic piaskownice i zastanawiam sie skad w warszawie lub okolicach wziac czysty piasek , moze ktoras z was miala taki problem i juz go rozwiazala???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika2 Re: skad bralyscie piasek do piaskownic waszych d 31.03.06, 22:03 Z pierwszej "pod nosem" firmy handlującej materiałami budowlanymi. Dowieźli piasek pod bramę w umówionym dniu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: skad bralyscie piasek do piaskownic waszych d 31.03.06, 22:10 planuję kupić w castoramie Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: skad bralyscie piasek do piaskownic waszych d 31.03.06, 22:12 Nad Wisłą jest "Piaskarz" , miejsce gdzie piasek wydobywają , mają piach popakowany w 50 kg worki . Mogę jutro spytać męża na wysokości czego to jest bo ja tam dojadę ale tak z głowy w którym to jest miejscu nie powiem (ale na 100 % bliżej Bielan) Koniecznie przesiejcie piach ! my w naszym piachu kupowanym do budowy domu znaleźliśmy między innymi żyletkę ! pękniętą płytę cd i parę innych "kwiatków". Odpowiedz Link Zgłoś
kajka68 Re: skad bralyscie piasek do piaskownic waszych d 31.03.06, 22:19 ja kupiłam w zeszłym roku w castoramie-jest pakowany w workach chyba po 10kg ,nie pamiętam ile kupiłam, 3 worki-ciężkie to więc radzę z jakimś mężczyzną dokonywać zakupu -ale piasek jest ok -nie brudzi i nie ma zadnych niespodzianek-babki wychodżą)) Odpowiedz Link Zgłoś
syla113 Re: skad bralyscie piasek do piaskownic waszych d 01.04.06, 07:19 dzieki diewczyny )))i chetniie wzielabym ten adres tego piaskarza bliko bielan) Odpowiedz Link Zgłoś
anka_po_prostu Re: do Syli 01.04.06, 13:07 w tym wątku znajdziesz namiary na piaskarza: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=22782620&v=2&s=0 pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: skad bralyscie piasek do piaskownic waszych d 01.04.06, 13:32 Z morskiej plaży Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: skad bralyscie piasek do piaskownic waszych d 01.04.06, 13:45 Poprosiłam na budowie, czy mogłabym dostać troche piasku do małej piaskownicy, właściciele się zgodzili i dostalismy taczkę piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: skad bralyscie piasek do piaskownic waszych d 01.04.06, 22:04 www.piaskarz.pl/ ________________ pozdrawiam, Patyk, mama 2x Odpowiedz Link Zgłoś