ma_ma_aga 19.04.06, 21:42 Dziewczyny, byłam już w 5 aptekach i nigdzie nie mają majtek poporodowych siateczkowych, są tylko te z fizeliny.Powiedzcie proszę w której aptece w Warszawie można je kupić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kayla.op.pl Re: Majtki poporodowe siateczkowe 19.04.06, 22:13 Sprobuj w sklepach z rzeczami dla dzieci - ja znalazlam w takim sklepie w Otwocku. Odpowiedz Link Zgłoś
dacra Re: Majtki poporodowe siateczkowe 19.04.06, 22:17 sa w Swiecie Dziecka na Gorczewskiej przy tesco, ale taniej wychodzi zamowic przez allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: Majtki poporodowe siateczkowe 20.04.06, 13:11 ja kupiłam w hurtowni dziecęcej a Babicach kolo Warszawy, tam wszystko jest i dla mamy i dziecka i bardzo tanie są rzeczy hurtownia sie nazywa "mama i tata" Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Majtki poporodowe siateczkowe 20.04.06, 08:37 kupilam i to byl blad. lepsze byly zwykle bawelniane. te siateczkowe nie trzymaja podkladu. wszystko wisi miedzy nogami. jest niewygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mm19811 Re: Majtki poporodowe siateczkowe 20.04.06, 12:24 A ja polecam te siateczkowe, zdecydowanie lepsze niż z flizeliny czy zwykłe bawełniane. Ja kupiłam w aptece przyszpitalnej ale było tam duzo drożej niż na allegro. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Majtki poporodowe siateczkowe 20.04.06, 13:01 w Superharmie mozna kupic siateczkowe majtki Hartmanna Odpowiedz Link Zgłoś
nutria5 Re: Majtki poporodowe siateczkowe 20.04.06, 13:20 sklep SuperMAMA na ul. Solec w CH pod arkadami mostu Poniatowskiego - można kupić w sklepie lub w internecie: www.supermama.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ruiza Re: Majtki poporodowe siateczkowe 20.04.06, 13:48 kupiłam na allegro, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ma_aga Re: Majtki poporodowe siateczkowe 22.04.06, 17:30 Bardzo dziękuję Wam Dziewczyny za odpowiedzi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś